Etiket Sonuçları: değerler

Ara

Mrt

Kabataş Değerler Kulübü, TRT Belgesel´de yayımlanan, son günlerin ilgi çekici ve anlamlı yapımı, "Aile Olmak" belgeselinin yönetmeni ve senaristini okulumuzda ağırladı.

Mrt

Kabataş Değerler Kulübü, bugün "Hayat Kurtarınca Güzel" konulu şöyleşi ile Yeryüzü Doktorları´nı okulumuzda misafir etti. Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği programda doktorluk mesleği her yönüyle ele alındı.

Ara

Değerler Eğitimi Kulubü öğrencileri "Merhamet Et Harekete Geç" projesi kapsamında Şanlıurfa/Akçakale´de kamplarda (konuk evi) bulunan Suriyeli mülteci ailelere gıda dağıtımında bulundu. Merhamet etmenin acımak, üzülmek olmadığını aksine "hareket geçip, bir şeyler yapmak" olduğu bilinciyle yola koyulan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.