T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BEŞİKTAŞ - Kabataş Erkek Lisesi

Uluslararası Bakalorya Misyon Beyanı

Uluslararası Bakalorya, kültürlerarası anlayış ve saygıya dayalı daha barışçıl ve iyi bir dünya oluşmasına yardımcı olmak için duyarlı, bilgili ve araştıran, sorgulayan bireyler yetiştirmeyi hedefler.

Uluslararası Bakalorya Organizasyonu bu hedefe ulaşmak için adil değerlendirme ve uluslararası eğitimi geliştirme amacıyla zorlayıcı programlar oluşturmak üzere okullar, hükümetler ve uluslararası organizasyonlarla çalışır.

Bu programlar, dünya genelindeki öğrencileri, diğer insanların da farklılıklarıyla haklı olabileceğini anlayan, etkin, şefkatli ve hayat boyu öğrenen bireyler olmaya teşvik eder.

 

 

 IB MISSION STATEMENT

 

The International Baccalaureate aims to develop inquiring, knowledgeable and caring young people who help to create a better and more peaceful world through intercultural understanding and respect.

To this end the organization works with schools, governments and international organizations to develop challenging programmes of international education and rigorous assessment.

These programmes encourage students across the world to become active, compassionate and lifelong learners who understand that other people, with their differences, can also be right.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 28.09.2021 - Güncelleme: 16.04.2022 16:28 - Görüntülenme: 1220
  Beğen | 6  kişi beğendi

Etiketler :
IB,