Etiket Sonuçları: konferans

Nis

Gökberk Eğitim ve Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı, Liderlik Eğitimcisi, Öğrenme Yoldaşı Sn. Kayhan Karlı, "Platinum Kuşak" konusuyla öğrencilerimizle bir araya geldi.

Mrt

Bahçeşehir Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yavuz Samur "Teknoloji Bağımlılığı" konusunda öğrencilerimizle bir araya geldi. Konferansta, teknoloji kullanımı, ekran süresi ve teknoloji bağımlılığı konusunda farkındalık sağlayıcı önemli bilgiler paylaştı. Doç. Dr. Yavuz Samur, "Yasaklar yok, sınırlamalar var. Bunun için uygulamalar var, bunları kullanıp ekran sürenizi kontrol altına alabilirsiniz" diyerek bireysel kontrolün önemine vurgu yaptı. Öğrencilerimizin teknoloji kullanımında kendilerine bazı sorular sormaları gerektiğini söyleyerek; Teknolojiden başka ne yapmaktan hoşlanıyorum, ekransız ne yapmayı seviyorum, sorularını kendilerine yönelterek ekran dışındaki alanlarda da etkin olmalarını önerdi. Evde ailelerle birlikte "ekransız akşam" etkinlikleri yapmaları, bir arada daha çok vakit geçirmeleri konusunda tavsiyeler verdi. Bu değerli bilgiler ve paylaşımları için Doç. Dr. Yavuz Samur'a teşekkür ediyoruz.

Ara

Konferans Salonumuz 205 kişi kapasitelidir.

Mrt

MEF Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Tarihçi Yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı, Tarih Kulübümüzün V. Ulusal Büyüteç Tarih Sempozyumu programının açılış konuşmacısı olarak öğrencilerimizle bir araya geldi.

Şbt

1955 Yılı Mezunumuz Akademisyen-Yazar Prof.Dr.Birol Emil, "Kabataşlı Olmak" konusuyla öğrencilerimizle bir araya geldi.

Şbt

Ock

Ara

14-17 Aralik tarihleri arasinda EYP (European Youth Parliament) etkinligi kapsaminda Eyüboglu Lisesi´ nin ev sahipligini yaptigi tüm Türkiye´nin de katılımda bulunduğu School Session´a 13 Delege, 1 Chair ve 1 Press ile katildik.

Ara

6-9 Aralık 2018 tarihleri arasi Üsküdar Amerikan Lisesinin düzenlediği ve bu yıl 25. yılını kutlayan uluslararası bir çok delegenin katıldığı TIMUN konferansına 6 kişilik bir delegasyonla katıldık.

23 /26 Kasım 2018 tarihleri arasında Enka okullarının düzenlediği ENIMUN 2018´e ( Enka Okulları Model Birleşmiş Milletler Simülasyonu) 14 delege ve 1 komite başkanlığı görevleri ile katılım sağladık. Yurt dışından birçok delegenin katıldığı uluslararası düzeyde gerçekleştirilen bu konferansa 26 okul arasında katılan tek devlet okulu olduk.

Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Beyin Cerrahı Sayin Prof.Dr. Türker Kılıç´ı okulumuzda misafir ettik. Kendilerine değerli görüşleri ve öğrencilerimize katkıları için teşekkür ediyoruz.

Ekm

Kabataş Akademi olarak Marmara Üniversitesi'nde SEDS Marmara'nın düzenlediği "Uzay Teknolojileri ve Küçük Uydular" adlı konferansa katılıp Prof. Dr Alim Rüstem Aslan'ın sunumunu izledik

Ock

28.12.2017 tarihinde Kimya kulübümüzün daveti ile Gebze Teknik Üniversitesi tarafından okulumuz konferans salonunda öğrencilerimize proje hazırlamayla ilgili bir konferans düzenlendi.Öğrencilerimiz konferansta nasıl proje üretilebileceği ve nasıl proje hazırlanabileceği ile ilgili fikir sahibi oldular.

Ara

01-05 tarihleri arasında Bursa Emine Örnek Okulu'n da düzenlenmiş olan NSC (National Selection Conference) Ulusal Seçim Konferansı' na 6 öğrencimiz ile katıldık ve 3 öğrencimiz seçilerek official oldular. Ayşenur Yalçın Litvanya da düzenlenecek olan 87. Uluslararası Seçim Konferansına, Ayça Aliustaoğlu yine yurt dışında düzenlenecek olan konferansa katılmak üzere seçildiler. Burak Gülsoy ise yedek listesine seçilmiştir.