İSTANBUL / BEŞİKTAŞ - Kabataş Erkek Lisesi

Etiket Sonuçları: konferans

Ara

Konferans Salonumuz 205, Adnan Dinçer Salonumuz (Çok amaçlı salon) 75 kişi kapasitelidir.

Ock

Ara

14-17 Aralik tarihleri arasinda EYP (European Youth Parliament) etkinligi kapsaminda Eyüboglu Lisesi´ nin ev sahipligini yaptigi tüm Türkiye´nin de katılımda bulunduğu School Session´a 13 Delege, 1 Chair ve 1 Press ile katildik.

Ara

6-9 Aralık 2018 tarihleri arasi Üsküdar Amerikan Lisesinin düzenlediği ve bu yıl 25. yılını kutlayan uluslararası bir çok delegenin katıldığı TIMUN konferansına 6 kişilik bir delegasyonla katıldık.

Kas

23 /26 Kasım 2018 tarihleri arasında Enka okullarının düzenlediği ENIMUN 2018´e ( Enka Okulları Model Birleşmiş Milletler Simülasyonu) 14 delege ve 1 komite başkanlığı görevleri ile katılım sağladık. Yurt dışından birçok delegenin katıldığı uluslararası düzeyde gerçekleştirilen bu konferansa 26 okul arasında katılan tek devlet okulu olduk.

Kas

Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Beyin Cerrahı Sayin Prof.Dr. Türker Kılıç´ı okulumuzda misafir ettik. Kendilerine değerli görüşleri ve öğrencilerimize katkıları için teşekkür ediyoruz.

Ekm

Kabataş Akademi olarak Marmara Üniversitesi'nde SEDS Marmara'nın düzenlediği "Uzay Teknolojileri ve Küçük Uydular" adlı konferansa katılıp Prof. Dr Alim Rüstem Aslan'ın sunumunu izledik

Ock

28.12.2017 tarihinde Kimya kulübümüzün daveti ile Gebze Teknik Üniversitesi tarafından okulumuz konferans salonunda öğrencilerimize proje hazırlamayla ilgili bir konferans düzenlendi.Öğrencilerimiz konferansta nasıl proje üretilebileceği ve nasıl proje hazırlanabileceği ile ilgili fikir sahibi oldular.

Ara

01-05 tarihleri arasında Bursa Emine Örnek Okulu'n da düzenlenmiş olan NSC (National Selection Conference) Ulusal Seçim Konferansı' na 6 öğrencimiz ile katıldık ve 3 öğrencimiz seçilerek official oldular. Ayşenur Yalçın Litvanya da düzenlenecek olan 87. Uluslararası Seçim Konferansına, Ayça Aliustaoğlu yine yurt dışında düzenlenecek olan konferansa katılmak üzere seçildiler. Burak Gülsoy ise yedek listesine seçilmiştir.