Etiket Sonuçları: fotoğraf

May

11B sınıfı öğrencimiz Gökhan Uysal, Haydarpaşa Lisesinin düzenlediği "Metropolde Yaşam" konulu liseler arası fotoğraf yarışmasında 1.olmuştur. Öğrencimizi kutluyoruz.

Ock

Kabataş Erkek Lisesi Fotoğrafçılık Kulübü, temel fotoğrafçılık ders ve uygulamalarının ardından karanlık oda çalışmalarına başladı. Çektikleri fotoğrafların film şeritlerini banyo edip baskılarını gerçekleştiren kulüp üyeleri yakında okul çapında tematik bir yarışma ve ünlü fotoğrafçılarla söyleşilere hazırlanıyor.

May

Okulumuz öğrencilerinden Ekin Cengiz Fevziye Mektepleri okulları "aktif fotoğraf" yarışmasında 550 fotograf arasından sıralamasız olarak seçilen ilk beş fotoğraf arasına girerek  buyuk ödüllerden birini almıştır.
Ayrıca aynı yarışmaya Ece Orak ve İrem Bağlayıcı sergilenen fotoğraflari ile okulumuzu temsil ettiler.
-Haydarpaşa Lisesinin düzenlediği sokak hayvanları konulu yarışmaya katılan Gokhan Uysal da üçüncülük ödülü  almıştır.
-Yüzyıllik okullar arası düzenlenen İstanbul konulu fotoğraf yarışmasına 347 eser katılmış olup okulumuz öğrencilerinden Ece Orak ve İrem Bağlayıcı sergileme ödülü almışlardır.

Ara

Fotoğrafçılık Kulübü öğrencilerimiz 7 Aralık 2017 perşembe günü Kuzguncuk ve Çengelköy´e fotoğrafçılık gezisi gerçekleştirdi. Yılın başından beri öğrendikleri bilgileri bu sefer sahada uygulama fırsatı buldular. Bu sayede fotoğrafçılığın ruhunu tam anlamıyla hissedebilen öğrencilerimizden hava bulutlu da olsa rengarenk fotoğraflar çıktı.