İSTANBUL / BEŞİKTAŞ - Kabataş Erkek Lisesi

Etiket Sonuçları: pansiyon

Ara

2023 Eğitim Vizyonu Belgesi'nde belirtilen hedefler doğrultusunda, Bakanlığımıza bağlı okul pansiyonlarında hizmet kalitesinin yükseltilmesi amacıyla her eğitim öğretim yılının birinci ve ikinci dönemlerinde "Pansiyonlu Okul Öğrenci Memnuniyet Anketi" ve "Pansiyonlu Okul Veli Memnuniyet Anketi" uygulanacaktır.

Pansiyonda kalan tüm öğrencilerimizin ve velilerinin belirtilen adreste yer alan anketi 31 Aralık 2021 tarihine kadar doldurmaları rica olunur.

Ara

Müdürümüz Sn.Dr.Muharrem Bayrak, Müdür Başyardımcımız Sn.Ayşe Bozdağ, Müdür Yardımcımız Sn.İdris Tekin, Müdür Yardımcımız Sn.Gülay Akgül, Okul Aile Birliği Başkanımız Sn. Başak Arslantürk ve Muhasip Üyemiz Sn.Aylin Gülen Mutluel Sarıyer Kilyos Yurdumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle bir araya geldi.

Eyl

Öğrenci Pansiyonları ve Burslar Daire Başkanı Sn. Durmuş Can ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sn. Necati Yener okulumuzu ziyaret ederek, yatakhane binamızın restorasyon süreciyle ilgili incelemelerde bulundu.

Eyl

Öğrenci Pansiyonları ve Burslar Daire Başkanı Sn. Durmuş Can ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sn. Necati Yener, Üsküdar ve Kilyos'ta bulunan erkek öğrenci yurtlarımızı ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Eyl

Müdürümüz Sn.Muharrem Bayrak ve Müdür Başyardımcımız Sn.Ayşe Bozdağ, inşaat süreci devam eden yurdumuzla ilgili ALBA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Yakup Delibalta, Yönetim Kurulu Üyesi Sn.İsa Ay ve Şantiye Şefi Sn.Özge Artan ile bir araya gelerek süreçle ilgili bilgi aldı.

Eyl

Kilyos Yurdumuz yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerimizin hizmetine hazır olarak misafirlerini bekliyor.

Emek ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.

Kas

Yüz yüze eğitimin üçüncü aşamasına başladığımız 02.11.2020 tarihinden önce okulumuzda ve erkek öğrenci yurdumuzda dezenfeksiyon işlemleri gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuzun ögrenci yurdunda ikinci yarıyıldan itibaren giriş çıkış ve etüt yoklamalarında otomasyon sistemine geçilmiş olup , velilerimize otomasyon sistemi ile öğrencisine ait bilgiler anlık olarak ulaşmaktadır.

Kas

Yurdumun Değerleri programının ilki Kabataş Erkek Lisesi erkek öğrenci yurdunda gerçekleşti.