Etiket Sonuçları: sınav

Şbt

2023-2024 eğitim öğretim yılı 2. dönem 1. yazılı sınav takvimi MEB Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği, MEB Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği, MEB Yazılı ve Uygulamalı Sınavlar Yönergesi, MEB Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün ilgili genelgesi ile MEB Yazılı ve Uygulamalı Sınavlar Klavuzu hükümleri gereğince hazırlanmıştır.

Eyl

2023/2024 Eğitim öğretim yılı 1. Döneminde uygulanacak olan sınav takvimi MEB Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliğinin 5 - (1) ç maddesi " Okullarda sınavlar;

1) 1. dönem 1. sınavlar: Ekim ayı son haftası–Kasım ayı ilk haftası,

2) 1. dönem 2. sınavlar: Aralık ayı son haftası–Ocak ayı ilk haftası,

3) 2. dönem 1. sınavlar: Mart ayı son haftası–Nisan ayı ilk haftası,

4) 2. dönem 2. sınavlar: Mayıs ayı son haftası–Haziran ayı ilk haftası,

aralığında yapılır."

ve diğer maddeler dikkate alınarak hazırlanmıştır.

Sınav takvimi MEB'in Türkiye ve İstanbul MEM'in İstanbul geneli ortak sınav kararları doğrultusunda yenilenmiştir. Bu karar doğrultusunda 10. sınıf için 1. dönem 1. coğrafya dersi sınavı İstanbul genelinde, 9. sınıflar için 1. dönem 2. Türk dili ve edebiyatı ve matematik dersi sınavları Türkiye genelinde ortak olarak yapılacaktır.

Not: 30/10/2023 gününün resmi tatil ilan edilmesi nedeniyle yapılamayan,
3. Saat Kimya/STDE sınavları, haftaya pazartesi (06/11/2023) günü 8. Saate;
6. Saat Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi / Bilgisayar sınavları ise haftaya salı( 07/11/2023) günü 8. Saate ertelenmiştir.

Sayın Veliler, Sevgili Öğrencilerimiz,

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 2. Döneminde okulumuzda yapılacak sınavların takvimi ve sınav günlerinde uygulanacak gün akışı aşağıda belirtilmiştir.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Sevgi ve saygılarımızla.

Sayın Velilerimiz,

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda Hazırlık sınıfı veya 9. sınıfta okuyacak öğrencilerimizi belirlemek üzere "Yeterlilik Sınavı - Lise Hazırlık Atlama Sınavı" 19 Eylül 2022 Pazartesi günü yapılacaktır. Her iki dersten de en az 70 puan alan öğrenciler başarılı sayılarak 9. sınıfa devam edecektir. Lise Yeterlilik Sınavına (Hazırlık Atlama Sınavı) girmeyi tercih etmeyen öğrencilerimiz Hazırlık Sınıfına yerleştirileceklerdir. Sınav ile ilgili detaylı bilgi için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

Şbt

Sayın Veliler, Sevgili Öğrencilerimiz,

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 2. Döneminde okulumuzda yapılacak sınavların takvimi ve sınav günlerinde uygulanacak gün akışı aşağıda belirtilmiştir.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Sevgi ve saygılarımızla.