Etiket Sonuçları: tiyatro

Haz

İngilizce Drama Kulübümüz müzikal tiyatronun sembol isimlerinden Stephen Sondheim'in "Into The Woods" adlı oyununu başarıyla sahneledi. Performanslarından ötürü öğrencilerimizi tebrik eder; Danışman Öğretmenlerimiz Reyhan Tavşanoğlu ile Emine Türk Bostancı'ya katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

May

Addams Family müzikali izleyicisiyle buluştu.  Öğrencilerimizi etkileyici performanslarından ötürü tebrik ederiz. İngilizce Öğretmenlerimiz Sn. Emine Türk Bostancı, Sn. Öznur Özcü ve Sn. Reyhan Tavşanoğlu'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

May

Milli edebiyat öncüsü, Türk dilinin en önemli sembol isimlerinden büyük hikayeci okulumuzun efsanevi edebiyat öğretmeni Ömer Seyfettin'in anısına ödüllü yazar Kosta Kortidis'in usta kalemiyle sahneye taşıdığı yeni tiyatro oyun "Deli Şair Ömer Seyfettin" iki farklı gösterimle okulumuzda sahnelendi. Katkılarından ötürü İstanbul Kabataş Erkek Liseliler Derneği'ne (İSKADER) teşekkür ederiz.

May

Okulumuz tiyatro kulübü sunar. Gösteri tarihleri;

• 13 Mayıs Pazartesi Kağıthane Sahnesi saat 19.00
  • 14 Mayıs Salı günü saat 13.00 okulumuzda
  • 17 Mayıs Cuma günü saat 17.00 okulumuzda

Mrt

Kabataş Değerler Kulübü, 12 Mart İstiklâl Marşı´nın Kabulü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy´u anma günü vesilesi ile Tiyatro Sanatçısı Ahmet Yenilmez´i kendi yazıp oynadığı ve Mehmet Akif Ersoy´un hayatını anlattığı; "Korkma!" isimli tiyatro oyunu ile okulumuzda ağırladı

May

Kabataş Erkek Lisesi Tiyatro Topluluğu KEL´TT, 19 Mayıs´ta Profilo Gösteri Merkezindeki oyunları ile izleyenleri kendine hayran bıraktı. F.G.Lorca´nın  Don Cristobita ile Dona Rosita´nın Acıklı Güldürüsü´nü sergileyen topluluk, ayakta alkışlandı.

May

Bu sene yine kara komediden yana tercihte bulunarak Lorca´nın "Don Cristobita ile Dona Rosita´nın Acıklı Güldürüsü" adlı oyununu hazırlayan Kabataş Erkek Lisesi Tiyatro Topluluğu, lise toplulukları içinde önemli bir prestije sahip TERAKKİ TİYATRO FESTİVALİ´nde jüri elemesini geçerek ilk 5 topluluk arasına girdi.
21 Mayıs saat 19.00´da Terakki Sahnesi´ndeki gösterim öncesi 19 Mayıs, 14.00´te Profilo Gösteri Merkezi´nde olacaklar. Tüm tiyatro severleri davet ediyoruz.

Mrt

10 E-F sınıfları Edebiyat öğretmenleri Yüksel BACAK eşliğinde Harbiye Muhsin Ertuğrul sahnesinde sergilenen Hisse-i Şayia adlı oyunu izledi.

Oyun sonrası usta tiyatrocu Zihni GÖKTAY ile de hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.

Mrt

Hazirlik A B  C D sınıfı öğrencileri ile birlikte 23 mart 2018 tarihinde İngilizce öğretmenimiz Reyhan TAVŞANOĞLU rehberliğinde Kenter tiyatrosunda Tnt Amerikan tiyatrosunun sundugu Romeo & Juliet tiyatro oyununu izledik.

Kabataş Erkek Lisesi Tiyatro Kulübü KEL´TT, her ay düzenli olarak yapmayı planladığı söyleşilerinden ilkini tiyatro sanatçısı ve seslendirmen Deniz Salman ile gerçekleştirdi. Söyleşi sırasında yaptığı seslendirmelerden örnekler ve oyunlardan tiratlar da sunan sanatçı, tiyatroya gönül vermiş öğrencilere bu sanatla ilgili bir takım tiyolar da verdi.