Etiket Sonuçları: öğretmenler günü

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Galip Vardar Kültür ve Sanat Binası Konferans Salonunda düzenlenen program öğretmen, öğrenci ve Okul Aile Birliğimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, görevleri başında şehit olan ve aramızdan ayrılan tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle; Kabataş camiasına uzun yıllar emek vermiş ve emekli olmuş tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyoruz. Programda emeği olan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebeti ile okulumuzda düzenlenen programa, okul yönetimimiz, öğretmenlerimiz, okul aile birliği yönetim kurulumuz, vakıf ve derneklerimizin temsilcileri ve öğrencilerimizin katılımıyla okulumuzda gerçekleştirildi. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, okulumuzda geçmiş yıllarda görev yapmış ve halen görev yapmakta olan öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuz konferans salonunda kutlandı.

Hamdi Saver salonunda gerçekleşen programda, açılış konuşmasını Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Sema Çimen yaptı. Programa katılan emekli öğretmenler adına ise Ayla Tığlı duygu dolu bir konuşma yaptı. Öğrencilerimiz adına da Öğrenci Meclisi Başkanı Yankı Yüksel konuştu.

Okulumuz Sinema Kulübü tarafından hazırlanan Geçmişten Günümüze Öğretmenlerimiz adlı video gösterimi büyük ilgi topladı. Program sonunda Kabataş Erkek Lisesi Öğretmen Korosu birbirinden güzel türkü ve şarkılarla misafirlerin gönlünü fethetti. Daha sonra geleneksel olarak düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü yemeğine geçildi.

Bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü´nü kutluyoruz.