Ekm

İl Sağlık Müdürümüz Sn. Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Müdürümüz Sn. Muharrem Bayrak ve Müdür Başyardımcımız Sn. Ayşe Bozdağ'ı makamında kabul ederek, salgın döneminde okulumuzda alınan önlemlerle ilgili kendilerinden bilgi aldı.

Ekm

Okulumuz Kabataş Erkek Lisesi,

Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, köklü bir tarihi geçmişi ve gelenekleri olan, çağdaş ve bilimsel düşünceyi temel alan, sorgulayan ve sorumluluk üstlenen gençler yetiştirmeyi amaç edinen, 21.yüzyıl Türkiye'sinde yetiştirdiği gençlerin söz sahibi olmalarını amaçlayan, kendine güvenen, toplumsal ve evrensel sorunların farkında olan, bu sorunlara duyarsız kalmayan hassas çözümler üreten, hak aramasını bilen, toplum kurallarına saygılı, etik değerlere önem veren, uluslararası düşünebilen, barışçıl, demokratik, katılımcı, yaratıcı ve ileri görüşlü, Türkçeyi ve en az bir yabancı dili yaşamında etkin biçimde kullanan gençleri yükseköğretime hazırlamayı hedef edinmiştir.

As Kabataş Erkek Lisesi,

We aim to raise young people who are committed to Atatürk's principles and revolutions, who have a deep-rooted historical background and traditions, who are based on contemporary and scientific thought, who question and assume responsibility, who aim to have a say in the 21st century Turkey, who are self-confident, who are aware of social and universal problems, who are not indifferent to these problems, produce sensitive solutions, know how to seek rights, respect the rules of society, attach importance to ethical values, think internationally, who are peaceful, democratic, participatory, creative and forward-thinking, and use Turkish and at least one foreign language effectively in their lives to prepare for higher education.

Eyl

Bakanımız Sn. Mahmut Özer, okulumuzu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya geldi. Öğretmen ve öğrencilerin görüş, öneri ve taleplerini dinleyen Bakanımız Sn. Mahmut Özer, yüz yüze eğitim konusunda öğrencilerin devam oranları hakkında bilgi aldı. Nazik ziyaretleri için Bakanımız Sn. Mahmut Özer'e şükranlarımızı arz ederiz.

Eyl

Hazırlık sınıfındaki öğrencilerimiz dünyanın hiçbir yerinde olmayan boğaz manzarasını seyrederken native speaker ve rehber öğretmenlerimiz eşliğinde İstanbul tarihi ile ilgili bilgilerini yenilediler.

Katkılarından ötürü Kabataş Erkek Liseliler Derneğine teşekkür ederiz.

Eyl

Öğrenci Pansiyonları ve Burslar Daire Başkanı Sn. Durmuş Can ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sn. Necati Yener okulumuzu ziyaret ederek, yatakhane binamızın restorasyon süreciyle ilgili incelemelerde bulundu.

Eyl

TEKNOFEST - İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'ne Müdürümüz Muharrem Bayrak ve Öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrencilerimizle katılım sağladık.

Eyl

Destekleme ve Yetiştirme Kursu (DYK) kapsamında düzenlenen TYT deneme sınavı öğrencilerimizin yoğun katılımlarıyla okulumuzda başarıyla gerçekleştirildi. Katkılarını sunan saygıdeger öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Öğrenci Pansiyonları ve Burslar Daire Başkanı Sn. Durmuş Can ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sn. Necati Yener, Üsküdar ve Kilyos'ta bulunan erkek öğrenci yurtlarımızı ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Eyl

Müdürümüz Sn. Muharrem Bayrak, 38. Balkan Matematik Bilim Olimpiyatlarında derece yaparak gümüş madalya almaya hak kazanan Öğrencimiz Şevket Onur Yılmaz'ı tebrik ederek, öğrencimize çeyrek altın ve plaket ödülünü takdim etti. Desteklerinden ötürü İstanbul Kabataş Erkek Liseliler Derneği Derneğine teşekkür ederiz.

Eyl

Müdürümüz Sn. Muharrem Bayrak ve Müdür Başyardımcımız Sn. Ayşe Bozdağ, İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Hanife Öztürk Akkartal ile bir araya geldi. Ziyarette başta bilim olmak üzere eğitim, kültür, sanat ve spor alanlarıyla ilgili işbirliği imkanları ele alındı.

Eyl

Müdürümüz Sn.Muharrem Bayrak ve Müdür Başyardımcımız Sn.Ayşe Bozdağ, inşaat süreci devam eden yurdumuzla ilgili ALBA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Yakup Delibalta, Yönetim Kurulu Üyesi Sn.İsa Ay ve Şantiye Şefi Sn.Özge Artan ile bir araya gelerek süreçle ilgili bilgi aldı.

Eyl

Kaymakamımız Sn. Önder Bakan, okulumuzu ziyaret ederek Müdürümüz Sn. Muharrem Bayrak'a yeni görevinde başarılar diledi. Öğretmen, öğrenci ve okul aile birliği üyelerimizle bir araya gelerek sohbet etti, yeni eğitim öğretim yılı münasebetiyle başarı dileklerini iletti.

Eyl

2021-2022 Eğitim Öğretim yılının ilk ders yılı çaldı. 2021-2022 Eğitim Öğretim yılına huzur ve güven içerisinde girmenin, öğrencilerimizi pırıl pırıl gözleri ve gülen yüzleri ile karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize sağlıklı bir eğitim yılı diliyoruz

2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılında uygulanacak zaman çizelgesi için Tıklayınız