Kabataş Akademi olarak arkadaşımız Berra Göksel'in Görelilik: Uzay ve Zaman sunumunu izledik.

Ekm

İstanbul Valiliği tarafından Vatan Caddesinde kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenine katıldık.

Ekm

Beşiktaş Kaymakamlığımızın Cumhuriyet Bayrami ilçe törenine katıldık.

Ekm

Turkcell Pazarlama Direktörü Ömer Barbaros Yiş uluslararası eğitim alanında eğitim alıp ülkelerinde başarılı isler çıkaran bireylerden biri olarak calistigi sektör ve yurtdisi egitimleri hakkında öğrencilerimizin sorularını cevaplandırdı.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okul törenimiz Galip Vardar Binası Konferans salonunda yapıldı.

Ekm

Okulumuz CIP Kulübünün Lösemili Çocuklar Vakfı projesi altında yaptığımız çalışmaları tanıtmak, dönem içerisindeki gönüllülük faaliyetlerimizin işleyişini anlatmak amacıyla LÖSEV´den Şerife Merkit, değerli sunumunu bizlerle paylaştı.

Ekm

Geçtiğimiz eğitim yılı sonunda Hazırlık sınıfında girdikleri Almanca A2 sınavını başarıyla geçen 9 E ve F sınıfı öğrencilerimize okul müdürümüz Sn. Selman KÜÇÜK tarafından sertifikaları takdim edildi. Öğrencilerimizi kutluyor ve DSD Almanca Dil Diploma sınavlarında başarılarının devamını diliyoruz.

Ekm

Okulumuza yeni katılan öğrencilerimizin Rozet Takma Törenleri okulumuz Galip Vardar binası konferans salonunda gerçekleştirildi. Rozet Takma töreni okulumuz öğrencilerinin gerçek Kabataş´lı olma günleridir. 180 öğrencimiz daha gerçek Kabataş´lı olarak kocaman bir ailenin neferi oldular. Törenimize katılan tüm yöneticilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Dışişleri Bakanlığı Şehitlerimiz Hatırasına Anma Programı, Paris Büyükelçimiz Şehit İsmail Erez'in kızı Hatice Nazan Kökten, Dışişleri Bakanlığı İstanbul Temsilcisi Büyükelçimiz Murat Tamer ve Şube Müdürümüz Özkan Durmaz''ın katılımıyla okulumuzda düzenlendi. Paris Büyükelçimiz İsmail Erez ile makam şöförü Talip Yener'in şehit edildiği (24 Ekim 1975) gün olan 24 Ekim'deki etkinlikte duygusal anlar yaşandı. Ayrıca öğrencilerimiz, Dışişleri Bakanlığı Şehitlerimizin hatırasına tüm Türkiye'ye çağrıda bulunup konuyla ilgili desteklerini talep etti.

Ekm

Işığın Şiiri Antalya Ulusal Antalya Sosyal Bilimler Öğrenci Sempozyumu´nda, 11G sınıfından Ogün Önder açılış oturumunda "Türkiye Turizmindeki Gelişme: Antalya Örneği" adlı bildirisini sundu.

Ekm

Kabataş Erkek Lisesi Şiir kulübü Yahya Kemal Beyatlı´nın 60. ölüm yıldönümü münasebetiyle Yahya Kemal enstitüsünü ziyaret etti.

Ekm

CIP Kulübü olarak Tohum Otizm Vakfı´nı okulumuzda ağırladık. Otizm ve vakıf faaliyetleri ile alakalı sununun ardından gönüllü ekibimizle birlikte bu dönem beraber yürüteceğimiz projelerimiz hakkında planlamamız yapıldı.

Ekm

Kabataş Akademi olarak Marmara Üniversitesi'nde SEDS Marmara'nın düzenlediği "Uzay Teknolojileri ve Küçük Uydular" adlı konferansa katılıp Prof. Dr Alim Rüstem Aslan'ın sunumunu izledik

Ekm

Vefatının 100. Yılında Sultan Abdülhamid ve dönemi sempozyumuna katıldık. Prof Vahdettin Engin. Prof İlber Ortaylı. Kültür bakan yardımcısı Haluk Dursun. Eski TBMM başkanı İsmail Kahraman ile sohbet ettik. Hazine i evrak sergisini gezdik ve oturumları takip ettik.

Ekm

KELrot Yarışmanın 3.cü ve son gününde Ülker Arena´dan tabi ki ödülle döndüler. Yarışmadaki Safety Animation Award ödülü Kabataş Erkek Lisesinin.
Öğrencilerimizi ve danisman ögretmenlerimizi kutluyoruz.