Okulumuz öğrencilerinin 10 Kasım Atatürk' ü anma günü kapsamında Görsel Sanatlar derslerinde hazırlamış oldukları çalışmaları sunarız.

Yüz yüze eğitimin üçüncü aşamasına başladığımız 02.11.2020 tarihinden önce okulumuzda ve erkek öğrenci yurdumuzda dezenfeksiyon işlemleri gerçekleştirildi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İlçe Tebrikat Töreni, Kaymakamımız Sn. Önder Bakan, Belediye Bşk. Yrd. Sn. A. Rıza Yılmaz, İlçe Emniyet Müd. Sn. Ercan Çamırcı, Şube Müdürümüz İbrahim Aybek,Siyasi Partilerin Temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla Kabataş Erkek Lisesinde gerçekleştirildi.

Ekm

Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 97. yılı kutlu olsun. Diğer yıllarda olduğu gibi tüm öğrencilerimizin katılımını yüz yüze sağlayamasak da çevrimiçi olarak tüm Kabataş ailesiyle bayramımızı coşkuyla kutlayacağız. Tüm Kabataş ailesini 29 Ekim saat 11.00'de youtube kanalımıza bekliyoruz.

Ekm

Kabataş Erkek Lisesi hazırlık sınıflarının fanzin dergisi kelAYNAk, 2020-2021 öğretim yılında üçüncü nesil tarafından devralındı ve  8.sayısıyla yayın hayatına devam ediyor. İyi okumalar.

May

İstanbul'un Fethi'nin 567. yılında Kabataş Erkek Lisesi, İstanbul Erkek Lisesi ve Vefa Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri olarak "Tuna Nehri Akmam Diyor" eserini seslendirip Ecdad yadigarı Evlad-ı Fatihan diyarlarından görüntüler eşliğinde özel bir klip hazırladık.

May

Çanakkale Cephesi'ne Kuzey Makedonya ve Kosova'dan gönüllü olarak gelip mücadele eden Kahramanların ve tüm Askerlerimizin hatırasına 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında Kuzey Makedonya ve Kosova'da Anma Konserleri sunmak için çalışmalarımız devam etmektedir. Bu kapsamda Çanakkale Türküsü'ne özel bir klip hazırladık.