Eyl

Kilyos Yurdumuz yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerimizin hizmetine hazır olarak misafirlerini bekliyor.

Emek ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.

Eyl

Öğretmen ve Velilerimize yönelik düzenlenen "Salgın Hastalık Sonrası Psikolojik Sağlamlığı Güçlendirmek ve Öğrencilerin Okula Uyumu" konulu seminer okulumuz Rehberlik servisinin desteğiyle Psikiyatrist Prof. Dr.Tamer Aker tarafından çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Ağu

Kabataş Erkek Lisesinin Çok Değerli Ailesi;

Kabataş Erkek Lisesi Müdürü olarak 20/08/2021 Cuma günü itibariyle okulumuzdaki görevime başlamış bulunuyorum.

Bizden önce bu görevi yürüten, bu kutlu ortamı güzelleştirerek bizlere devreden ve Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan çok kıymetli Müdürüm Sn. Selman Küçük'e gayretli ve hakşinas çalışmaları vesilesiyle teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle almış olduğum bu onurlu görevin hayırlı ve başarılı çalışmalara vesile olmasını diliyor; öğretmen arkadaşlarımla birlikte çalışarak, üreterek, karşılıklı uyum, sevgi ve saygı çerçevesinde ülkemize ve insanlığa yapılacak en büyük katkının bilimin ışığında, nitelikli eğitimle nitelikli nesiller yetiştirmek olduğuna içtenlikle inanan bir eğitimci olarak görevimizi yürüteceğimize olan inancımı paylaşmak isterim.

113 yıllık köklü bir geçmişin gururunu taşıyan Kabataş Erkek Lisesinin çok değerli ailesine sevgi ve saygılarımı sunuyor; bu onurlu görevin ifası için üretmeye ve ter dökmeye devam edecek olmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeki müstesna duygularımı ifade ederek sağlıklı huzurlu bir eğitim-öğretim yılı diliyorum.

Saygılarımla.

Muharrem BAYRAK

Ağu

Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne İlçe Müdürü olarak atanan Okul Müdürümüz Sn. Selman Küçük, görevini yeni Okul Müdürümüz Sn.Muharrem Bayrak'a teslim etti. Devir Teslim programı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Nesrin Kakırman, İlçe Şube Müdürlerimiz, Okul Yöneticilerimiz ve Öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Müdürlerimize yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Nis

Kuruculuğunu Kabataş Erkek Lisesi olarak yaptığımız  eTwinning projemiz "YOUTH IN EDUCATION BEFORE AND AFTER COVID19" 'COVİD 19 ÖNCESİ VE SONRASI EĞİTİMDE GENÇLİK' ile bu ay ki ortak ürün olan etkinliğin afiş çalışmasının ardından yabancı ortaklarımız ile zoom toplantısı gerçekleştirdik.Türkiye(kurucu) Romanya(kurucu) Portekiz(ortak),Hırvatistan(ortak) ülkeleri ögrencileri ile birlikte Dünya Sağlık Günü'nde küresel sorunumuz olan tüm dünyada yaşanan pandemi hastalığının eğitime verdiği zarar, değişen eğitim yöntemlerimiz ve sağlıkçıların yaşanacak hayatlarımız ile ilgili özverilerinin anlatıldığı verimli bir toplantı gerçeklestirildi.Toplantının sonunda okulumuz ögrencileri Mustafa Kemal Atatürk'ün sözleri ile toplantıyı kapatırken. Romanya kurucu ortağımız projemizde bulunan öğrencilerimizi tek tek tebrik etti. Kendi ve diğer ülkelerin öğrencileri ile birlikte sohpet ederken kullandıkları dilin akıcı olması bizleri şaşırttı. Sizleri tebrik ediyoruz dediler. Okulumuz ögrencilerinin kendilerini ifade ve konu hakkındaki arastırmaları dikkat çekerken diğer etkinliklerde de her fırsatta dilin dogru ve etkin kullanılmasını, ögrencilerin birbirleri ile iletişimlerinin olumlu olduğunu görmüş olduk. Danışman öğretmenleri Selin Miletli hocamıza ve farklı sınıflardan olan öğrencilerimize emekleri ve özverileri için teşekkür ederiz.

Nis

Kuruculuğunu okulumuz Biyoloji Öğretmeni Selin Miletli ve öğrencilerinin yaptığı eTwinning projemiz "YOUTH IN EDUCATION BEFORE AND AFTER COVID19" ile Romanya(kurucu) Portekiz(ortak),Hırvatistan(ortak) ülkeleri birlikte etkinlikler planlamış bulunmaktayız.  Projemizde öğrencilerimiz diğer ülkelerin öğrencileri ile birlikte oluşturdukları 7 Nisan Dünya Sağlık Günü etkinliği için Web 2 araçlarını etkin kullanarak afiş hazırladılar.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümüne özel yazdıkları türküyü besteleyen Kabataş Erkek Lisesi öğrencileri ve müzik öğretmenleri, dönem kostümleriyle klip çekti. Sınıf sahneleri okul içindeki sıralarda ve greenbox tekniğiyle görsel sanatlar öğretmeni Hakan Sümer tarafından, dış çekimler Riva'da tamamlandı.