II. Ulusal Sosyal Bilimler Çalıştayı

13-01-2019

Okulumuz Siyasal Bilimler ve Hukuk Kulübü, geçtiğimiz sene "Birleşmiş Milletler" başlığıyla I. Liselerarası Siyasal Bilimler Konferansını düzenlemişti. Bu yıl da II. Ulusal Sosyal Bilimler Çalıştayımız 23-24 Şubat tarihlerinde okulumuzda "Enerji" başlığı altında düzenlenecektir. Ülkemizin farklı liselerinden öğrenciler bir araya gelerek "enerji" başlığını lise düzeyinde ilk defa ele alacaklardır. "Enerji Hukuku", "Enerji Ekonomisi", "Enerji ve Uluslararası İlişkiler" , "Ortadoğu'da Enerji Kaynakları ve Etkileri", "Türkiye'nin Enerji Politikaları", "Yenilenebilir Enerji ve Geleceğin Enerjisi Nedir?" başlıklı komitelerden oluşacak çalıştayımız için başvurular için ekteki dosyaları doldurup kelsbvehukuk@yandex.com adresinden Çalıştay Düzenleme Kuruluna iletmeniz gerekmektedir.

Başvuru formu için Tıklayınız

Başvuru formunu indirmek için Tıklayınız