Erasmus+ KA201 Projesi Yaygınlaştırma

2018 yılından beri Erasmus+ KA201 "Yenilik ve İyi Uygulamaların Değişimi İçin İşbirliği" kapsamında 6 ülke ile işbirliği içinde yürütülen Kişilerarası İletişim başlıklı Erasmus+ projemiz Ocak ayı itibariyle sona ermektedir.

Projemiz,  Polonya'nın koordinatörlüğünde Fransa, İtalya, Slovakya, Hollanda ve Türkiye arasında yürütülmüştür. Ülkemiz adına projeyi Müdür yardımcımız Gülay Akgül ve Matematik Öğretmenimiz Ferdi Çeliker'in kordinasyonuyla öğrencilerimiz yürüttüler. Pandemi sebebiyle planlanan altı hareketlilikten dördü gerçekleştirilebildi. Hareketlilik gerçekleştirilen ülkeler Türkiye (Kasım 2019), Polonya (Mart 2019), Fransa (Eylül 2019) ve son olarak Slovakya (Kasım 2021) oldu. İtalya ve Hollanda toplantıları öğrencilerimizin ve projeyi yürüten öğretmenlerimizin katılımıyla çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Projemizde, kişiler ve kültürlerarası iletişimde teknolojinin önemi ve iletişim araçlarının zaman içerisindeki gelişimi yakından incelendi ve öğrencilerimize ilgili konu başlıkları üzerinde farklı kültürlerden ve ülkelerden insanlarla çalışma fırsatı sunulmuş oldu. Projemizin yaygınlaştırılması için ve iyi örneklerinin paylaşılması için öğrencilerimiz tarafından hazırlanan dergimiz ekte paylaşılmıştır.

Bir sonraki projemizde buluşmak dileğiyle, iyi okumalar dileriz.

Dergimize ulaşmak için tıklayınız.

31-12-202131-12-202131-12-2021

Yayın: 31.12.2021 - Güncelleme: 03.01.2022 19:00 - Görüntülenme: 474