Tem

Okul Pansiyon binamızın restorasyona girmesi nedeniyle 2016-2017 eğitim öğretim yılından itibaren kız öğrencilerimiz Ortaköy Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrenci Pansiyonunda kalmaktadır.

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı için il dışından gelip okulumuza kayıt yaptıracak kız öğrencilerimiz bu kuruma yönlendirilecektir.

Adres:Dereboyu Cad No 24 Ortaköy 8211 Beşiktaş / İSTANBUL

OKUL TANITIM PROGRAMLARIMIZ

3-20 TEMMUZ 2017 TARİHLERİ ARASINDA  SAAT:11.00´DA ADNAN DİNÇER SALONUNDA YAPILACAKTIR.

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS SEÇİMLERİ BAŞLADI

Öğrencilerimize ders seçimi için hazırlamış olduğumuz dilekçeler ve seçim çizelgesi dağıtıldı. Ders seçim çizelgesi Okulumuzun vizyonu, öğrencilerimizin ihtiyaçları dikkate alınarak; 4 yıl boyunca alabilecekleri dersler sınıf özelliklerine uygun olarak okul idaresi ve rehberlik servisi işbirliği ile düzenlenmiştir.

İl dışında bulunan velilerimiz ders seçim dilekçesini buradan indirerek doldurup imzalayıp

0212 260 46 53 numaralı faxa yada 456448@meb.k12.tr e-mail adresine gönderebilirsiniz.

Ock

Çeşitli nedenlerle sınavlara katılamayan öğrencilerimiz için düzenlenen mazeret sınav programı ekte sunulmuştur.

Ock

Kas

Sayın Velilerimiz 1. dönem veli toplantımız 4 Aralık Pazar Günü Saat:10.00 da yapılacaktır

Kas