Kas

Okulumuzda hem öğrencilik hem de öğretmenlik yapmış olan şair Behçet Necatigil anısına düzenlediğimiz liseler arası şiir yazma yarışmasının 9.sununun ödülleri şairimizin ölüm yıldönümü de olan 13 Aralık 2018´de sahiplerini bulacak. Davetlisiniz.

Kas

Ekm

SAT (Scholastic Aptitude Test) Kursu için 05 Kasım 2018 Pazartesi günü 15:15 - 15:55 arasında Adnan Dinçer Konferans salonunda ikinci kez seçme sınavı yapılacaktır. Sınava katılmak isteyen öğrencilerin 01 Kasım 2018 Perşembe günü saat 15:00´a kadar Fahri YAVUZ´a isimlerini yazdırmaları gerekmektedir.

Ekm

Sayin Velilerimiz,

Kabataş Erkek Lisesi Okul aile Birliği’nin yıllık olağan Genel Kurul Toplantısı 28.10.2018 Pazar günü saat 11.00’de

Galip Vardar Kültür Binası Konferans Salonu’nda yapılacaktır. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı,

çoğunluk aranmaksızın katılanların çoğunluğu ile karar alınmak üzere  aynı yer ve saatte 04.11.2018  Pazar günü yapılacaktır.

Kabataş Erkek Lisesi Okul Aile Birliği

GÜNDEM :