DSD Programı sınavı 09/12/2020 tarihinde yapılacaktır.

Ekm

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı

Ekm

Sevgili velilerimiz, 12. sınıf olmak öğrencilerimizi hem fiziksel, hem de duygusal açıdan çok zorluyor. Sınava hazırlanan öğrencilerimize destek olan siz ebeveynlerimiz için de bazen süreç zorlayıcı olabiliyor.  Bu atölye çalışmasında; Ergen beyni nasıl çalışır? Çocuğumun fiziksel ihtiyaçları nedir? Çocuğuma nasıl duygusal destek verebilirim? Bu zorlu süreçte kendime nasıl destek olabilirim?  Sorularına cevap bulmaya çalışacağız.  Atölye 1 Kasım 2019 Cuma günü 9.30-11.30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Öğleden sonra işlerine yetişmek isteyen velilerimiz için başlangıç ve bitiş saatlerine önem vereceğiz.  Atölye sürecini Uzm. Psk. Dan. Elif AKSOY yürütecektir.  Katılmak isteyen tüm 12. sınıf ebeveynlerini çalışmaya bekliyoruz. Sorularınız için kabatasrehberlik@gmail.com adresine mail atabilirsiniz. Sevgiler...