Şbt

Gelişim Psikoloğu Sn. Asuman Aktüy Özdemir, "Hareket Atölyesi" konusuyla öğrencilerimizle bir araya gelecek.

Şbt

Sanat Psikoterapileri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Seramik Sanatçısı Sn. Asuman Aktüy Özdemir, "Seramik Atölyesi" konusuyla öğrencilerimizle bir araya gelecek.

Şbt

Tarih Kulübümüzün geleneksel etkinliklerinden olan V. Ulusal Büyüteç Tarih Sempozyumu, "Endüstriyel Devrim ve Sömürgecilik" üst başlığıyla 12-13 Mart 2022 tarihinde okulumuzda gerçekleştirilecektir.

Şbt

Okulumuz Rehberlik Servisinin koordinasyonunda gerçekleştirilen Veli Akademisi etkinlikleri kapsamında Uzman Klinik Psikolog Sn. Canan Şahin velilerimizle çevrimiçi ortamda bir araya gelecek.

Şbt

Boğaziçi Üniversitesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Sn. Prof. Dr. Metin Arık, "Fizik Okumak" konusuyla öğrencilerimizle çevrimiçi ortamda bir araya gelecek.

Şbt

Yazılım Kulübümüzün etkinlikleri kapsamında Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Sn. Dr. Güven Çatak, "Dijital Oyun Tasarımı" konusuyla öğrencilerimizle bir araya gelecek. Katılım sağlamak isteyen öğrencilerimiz veli izin belgesini faaliyet öncesinde kulüp danışman öğretmenine teslim etmeleri gerekmektedir.

Şbt

Yazılım Kulübümüzün etkinlikleri kapsamında 2015 Yılı Mezunumuz Girişimci Sn. Arda Helvacılar, "Yazılımda Girişimcilik" konusuyla öğrencilerimizle bir araya gelecek. Katılım sağlamak isteyen öğrencilerimiz veli izin belgesini faaliyet öncesinde kulüp danışman öğretmenine teslim etmeleri gerekmektedir.

Şbt

Tarih Kulübümüzün etkinlikleri kapsamında İstanbul Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Sn. Dr. Ali Ahmetbeyoğlu, "Atlı Şehirliler: Hunlar'ı Anlamak" konusuyla öğrencilerimizle bir araya gelecek. Katılım sağlamak isteyen öğrencilerimiz veli izin belgesini faaliyet öncesinde kulüp danışman öğretmenine teslim etmeleri gerekmektedir.

Şbt

Genç Liderlik Kulübümüzün etkinlikleri kapsamında Yönetim Danışmanı ve Eğitmen Sn. Candan Schabio, "Liderlik ve Değişim Yönetimi" konusuyla öğrencilerimizle bir araya gelecek. Katılım sağlamak isteyen öğrencilerimiz veli izin belgesini faaliyet öncesinde kulüp danışman öğretmenine teslim etmeleri gerekmektedir.

Şbt

El Sanatları Kulübümüzün etkinlikleri kapsamında Origami Sanatçısı Adachi Chieko okulumuzda "Origami Atölyesi" gerçekleştirerek öğrencilerimizle buluşacak. Katılım sağlamak isteyen öğrencilerimiz veli izin belgesini faaliyet öncesinde kulüp danışman öğretmenine teslim etmeleri gerekmektedir.

Şbt

Kuruluşumuzun 114. yılı münasebetiyle gerçekleştirilecek olan "114. Yıl Konseri" etkinliği Hamdi Saver Fuaye alanında öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilecektir. Söz konusu etkinliğe katılım sağlamak isteyen öğrencilerimizin veli muvafakatnamesini etkinlik öncesi okul idaresine teslim etmesi gerekmektedir.

Şbt

Üsküdar Üniversitesi Biyogüvenlik Anabilim Dalı Başkanı Sn. Doç. Dr. Kaan Yılancıoğlu, "Teknoloji Çağında Bilim İnsanı Olmak" konusuyla öğrencilerimizle bir araya gelecek. Katılım sağlamak isteyen öğrencilerimiz veli izin belgesini faaliyet öncesinde kulüp danışman öğretmenine teslim etmeleri gerekmektedir.

Şbt

Okulumuz İstanbul Kulübünün etkinlikleri kapsamında İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Sn. Dr. Çoşkun Yılmaz, "Türk Kültüründe İstanbul Şehrinin Yeri" konusuyla öğrencilerimizle bir araya gelecek.  Katılım sağlamak isteyen öğrencilerimiz veli izin belgesini faaliyet öncesinde kulüp danışman öğretmenine teslim etmeleri gerekmektedir.

Şbt

Akademisyen-Yazar 1955 Mezunumuz Sn. Prof. Dr. Birol Emil, "Kabataşlı Olmak" konusuyla 15 Şubat 2022 Salı saat: 11:00 'da öğrencilerimizle bir araya gelecek. Katılım sağlamak isteyen öğrencilerimiz veli izin belgesini faaliyet öncesinde kulüp danışman öğretmenine teslim etmeleri gerekmektedir.

Şbt

Eğitim Girişimcisi Sn. Abdülkadir Özbek, "Başarının Yolu: Öğrenmeyi Öğrenmek" konusuyla 23 Şubat Çarşamba saat: 10:30'da öğrencilerimizle bir araya gelecek.