Tem

Sayın Veliler;

Okulumuz hakkında bilgi almak isteyen velilerimiz için tanıtım programımız 11 TEMMUZ 2016 TARİHİNDEN İTİBAREN HAFTA İÇİ HERGÜN SABAH 11:00-12:00 ÖĞLENDEN SONRA 14:00 - 15:00 SAATLERİNDE YAPILACAKTIR.

Tem

2016 - 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇİN OKUL PANSİYON KONTENJANIMIZ SIFIR(0) OLARAK BELİRLENDİĞİ İÇİN YATILI OLARAK YENİ ÖĞRENCİ ALINMAYACAKTIR.

SON BAŞVURU TARİHİ 23.04.2016 OLARAK GÜNCELLENMİŞTİR

Mrt

23 MAYIS VE 25 MAYIS TARİHLERİNDE YAPILACAK TARİH VE COĞRAFYA SINAVLARININ YERLERİ DEĞİŞTİRİLMİŞTİR.

DİĞER SINAV GÜNLERİNDE DEĞİŞİKLİK YOKTUR.

Tarih: 20 Nisan 2016

Yer: Hamdi Saver Salonu

Saat: 20.00

Nis

SAYIN VELİMİZ  II. DÖNEM ÖĞRETMEN VELİ GÖRÜŞMESİ 17 NİSAN 2016 PAZAR GÜNÜ YAPILACAKTIR

SAAT:10:00- 11:00 SEMİNER KORAY VAROL  EĞİTİMCİ YAZAR (HAMDİ SAVER SALONU)

SAAT:11:15- 13:00 ÖĞRETMEN VELİ GÖRÜŞMESİ (SINIFLAR)

Mrt

Dinletimize sayılı günler kaldı. Çalışmalarımız son aşamada. Heyecan zirvede.  20 Nisan Çarşamba  akşamı  sizleri aramızda görmek istediğimizi tekrar  hatırlatmak istedik.
Kel Şiir Topluluğu

Şiir büyük zekâların rüyalarıdır.” diyor La Martine. Ülkemizin en saygın okullarından Kabataş Erkek Lisesi´nde “Dizelerin Senfonisi” adlı Türkçe ve Fransızca şiir dinletisi etkinliğini düzenlemekten heyecan ve gurur duyuyoruz. Her anı müzik ve şiirle dolu kelimelerin  sihirli dünyasına yapacağımız bu yolculukta sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Düzenleyen: KEL Şiir Topluluğu

Tarih: 20 Nisan 2016

Yer: Hamdi Saver Salonu

Saat: 20.00

Şbt

Öğrencilerimizin 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında okuyacakları dersleri seçme süreci 16.02.2016 Salı günü sona erecek.

Rehberlik servisimiz ve okul yönetiminin hazırlamış olduğu ders seçim klavuzu bütün öğrencileimize dağıtılmıştır.

Altta yer alan linkten başvuru dilekçemize ulaşabilirsiniz.

Sayın Velimiz;

Öğrencilerimizin dönem sonunda tekrardan yapılacak olan ortak sınava (Ortalama Yükseltme) katılmasını istiyorsanız ekte buluna dilekçeyi doldurarak okul müdürlüğümüze bildirmeniz gerekmektedir.

Ortak sınav takvimi aşağıda sunulmuştur.

2015 - 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KABATAŞ ERKEK LİSESİ ORTALAMA YÜKSELTME SINAV PROGRAMI

TARİH 9. SINIFLAR 10. SINIFLAR 11. SINIFLAR 12. SINIFLAR
12 OCAK SALI 2. DERS KİMYA KİMYA İLERİ KİMYA SEÇ. KİMYA
4. DERS MATEMATİK MATEMATİK İLERİ MATEMATİK SEÇ. MATEMATİK
6. DERS TÜRK EDB. TÜRK EDB. TÜRK EDB. TÜRK EDB.
13 OCAK ÇARŞAMBA 2. DERS SAĞLIK DEM. VE İNS. HAKLARI FELSEFE TRAFİK VE İLK YARDIM
4. DERS YABANCI DİL YABANCI DİL YABANCI DİL YABANI DİL
6. DERS DİN KÜLTÜRÜ DİN KÜLTÜRÜ DİN KÜLTÜRÜ DİN KÜLTÜRÜ
14 OCAK PERŞEMBE 2. DERS 2. YABANCI DİL 2. YABANCI DİL 2. YABANCI DİL 2. YABANCI DİL
4. DERS FİZİK FİZİK İLERİ FİZİK  /   SEC. COĞRAFYA SEÇ. FİZİK   /  SEÇ. DİL VE ANLATIM
6. DERS DİL ANLATIM DİL ANLATIM DİL ANLATIM DİL ANLATIM
15 OCAK CUMA 2. DERS TARİH TARİH T.C INKILAP TARİHİ ÇAĞDAŞ TÜRK VE DÜNYA TARİHİ
4. DERS COĞRAFYA COĞRAFYA  SEÇ. PSİKOLOJİ GEOMETRİ
6. DERS BİYOJİ BİYOLOJİ İLERİ BİYOLOJİ SEÇ. BİYOLOJİ   /   SEC. COĞRAFYA
      SINAV YÜRÜTME KURULU
Ali Fuat GÜNEY                  Yusuf ÇALIŞKAN                          Şenol DİKME                   Süheyla ÖZTIĞ             Harun GÜLEŞCİ              İnci Bildik SARIKAYA
          Fatih GÜLDAL
          Okul Müdürü

21.12.2015 TARİHİNDEN İTİBAREN UYGULANACAK DERS PROGRAMI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ.

SAYIN VELİMİZ

I. DÖNEM ÖĞRETMEN VELİ GÖRÜŞMESİ 6 ARALIK PAZAR GÜNÜ YAPILACAKTIR