Eyl

SAYIN VELİLERİMİZ YEMEKHANEDEN YARARLANMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN BAŞVURU İŞLEMLERİNE İLİŞKİN FORM EKTE SUNULMUŞTUR.

ÖNEMLİ: YEMEKHANE KONTENJANLA SINIRLI OLUP BAŞVURU ÖNCELİĞİNE GÖRE KAYIT YAPILACAKTIR.

Ağu

OKULUMUZU KAZANAN BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİ VE AİLELERİNİ BU BAŞARIDA EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN PAYDAŞLARI TEBRİK EDİYORUZ.

2017 TEOG YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE OKULUMUZU KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZİN İŞ VE İŞLEMLERİ 14 AĞUSTOS - 8 EYLÜL 2017 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

GEREKLİ BELGELER VE İŞLEMLER

1-Öğrencilerin yasal velileri anne babalarıdır. Bu nedenle öğrencilerin bütün iş ve işlemleri velileri (Anne veya Baba) tarafından takip edilir.

2-Öğrenci ve velilerin kimlik fotokopileri.

3-2 Adet vesikalık fotoğraf.

4-Öğrenci dosyası (Okuldan temin edilecektir.)

5-II.Yabancı Dil ve Resim/Müzik dersi seçim formu. (Okuldan temin edilecektir.)

6-Okul-öğrenci-veli sözleşmesi (Okuldan temin edilecektir.)

7-Hazırlık sınıfı muafiyet sınavı başvuru dilekçesi (9. sınıflarda açık kontenjan bulunması halinde istekli öğrenciler için.)

8-Öğrenci bilgi formu.

PYB PARASIZ YATILILIK VE BURSLULUK İŞ VE İŞLEMLERİ

2017 PYBS SONUCU BURLUK KAZANANLAR İLE MEZUN OLDUĞU OKULDA DEVLET BURSU ALAN ÖĞRENCİLERİN MEZUN OLDUĞU ORTAOKULDAN BURSLULUK EVRAKLARINI GETİRMELERİ GEREKMEKTEDİR.

Ekm

Okulumuz yatakhane binası ve ek eğitim binamızda sürmekte olan tadilat nedeniyle  ortaokullara yönelik geçtiğimiz yıl sürdürmüş olduğumuz tanıtım faaliyetlerini bu eğitim öğretim yılında gerçekleştiremeyeceğimizi belirtiriz.

Kurumuzu tanımak adına aşağıda yer alan video, görsel ve basılı materyalden faydalanarak öğrenci ve velilerin bu yöndeki ihtiyaçlarını karşılayabileceksiniz.

OKUL TANITIM PROGRAMLARIMIZ

3-20 TEMMUZ 2017 TARİHLERİ ARASINDA  SAAT:11.00´DA ADNAN DİNÇER SALONUNDA YAPILACAKTIR.

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS SEÇİMLERİ BAŞLADI

Öğrencilerimize ders seçimi için hazırlamış olduğumuz dilekçeler ve seçim çizelgesi dağıtıldı. Ders seçim çizelgesi Okulumuzun vizyonu, öğrencilerimizin ihtiyaçları dikkate alınarak; 4 yıl boyunca alabilecekleri dersler sınıf özelliklerine uygun olarak okul idaresi ve rehberlik servisi işbirliği ile düzenlenmiştir.

İl dışında bulunan velilerimiz ders seçim dilekçesini buradan indirerek doldurup imzalayıp

0212 260 46 53 numaralı faxa yada 456448@meb.k12.tr e-mail adresine gönderebilirsiniz.

Ock

Çeşitli nedenlerle sınavlara katılamayan öğrencilerimiz için düzenlenen mazeret sınav programı ekte sunulmuştur.

Ock