Eyl

ERKEK ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN PANSİYON YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ 18.09.2016 PAZARGÜNÜ SAAT 09:00 İTİBAREN ÜSKÜDAR İLÇESİ MİMARSİNAN MAHALLESİ TERLİKÇİ SOKAK NO:10 ADRESİNDE BULUNAN YENİ PANSİYON BİNAMIZDA YAPILACAKTIR.

ÖĞRENCİLERİMİZ GELİRKEN YANLARINDA 2 ADET NEVRESİM TAKIMI 1 BATTANİYE 1 YASTIK VE YURT BİNASI İÇİNDE AYAKKABI GİYİLMEYECEĞİ İÇİN TERLİK GETİRMELİDİR. PANSİYON ÜCRETİNİN İLK TAKSİTİ OLAN 630TL ÖDEMENİZ AYRICA OKUL ÖĞLEN YEMEK KARTLARI ALMANIZ MÜMKÜN OLACAKTIR.

ÇAY ,KAHVE MAKİNASI, SU ISITICI vb. CİHAZLARI PANSİYON BİNASINDA KULLANMAK YASAK OLDUĞU İÇİN LÜTFEN YANINIZDA GETİRMEYİNİZ.

Eyl

Hazırlık sınıflarımızın sınıf listeleri aşağıda sunulmuştur.

Eyl

ERKEK ÖĞRENCİ PANSİYONUMUZA KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZİN LİSTESİ AŞAĞIDA SUNULMUŞTUR.

KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİ VELİLERİMİZİN 05.09.2016 PAZARTESİ GÜNÜNDEN İTİBAREN KAYIT EVRAKLARI İLE BİRLİKTE OKUL İDAREMİZE BAŞVURMALARI GEREKMEKTEDİR.

Not: Başvuru yaptığı halde listede ismi bulunmayan veya listeden ismini sildirmek isteyen velilerimizin okul idaresi ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

Ağu

Şehir dışında ikamet eden eski(ara sınıflar) ve yeni (Hazırlık sınıfları) erkek öğrencilerimizin Üsküdar´da bulunan Pansiyonumuz için kayıt takvimi belirlenmiştir.

Eski (ara sınıf) öğrencilerimizin kayıt işlemleri

Arasınıf öğrencilerimiz 01.09.2016 -18.09.2016 tarihleri arasında pansiyon müdür yardımcısına telefonla yada bizzat ulaşarak kayıtlarını yenileyeceklerdir.

Ağu

ÖNCELİKLE OKULUMUZU KAZANAN BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİ VE AİLELERİNİ BU BAŞARIDA EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN PAYDAŞLARI TEBRİK EDİYORUZ.

2016 TEOG YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE OKULUMUZU KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZİN İŞ VE İŞLEMLERİ 22 AĞUSTOS - 8 EYLÜL 2016 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

GEREKLİ BELGELER VE İŞLEMLER

1-Öğrencilerin yasal velileri Anne babalarıdır. Bu nedenle öğrencilerin bütün iş ve işlemleri velileri (Anne veya Baba) tarafından takip edilir.

2-Öğrenci ve velilerin kimlik fotokopileri.

3-2 Adet vesikalık fotoğraf.

4-Öğrenci dosyası (Okuldan temin edilecektir.)

5-II.Yabancı Dil seçim formu. (Okuldan temin edilecektir.)

6-Okul-öğrenci-veli sözleşmesi (Okuldan temin edilecektir.)

7-Hazırlık sınıfı muafiyet sınavı başvuru dilekçesi (9. sınıflarda açık kontenjan bulunması halinde istekli öğrenciler için.)

PYB PARASIZ YATILILIK VE BURSLULUK İŞ VE İŞLEMLERİ

1-2016 PYBS SONUCU BURLUK KAZANANLAR İLE MEZUN OLDUĞU OKULDA DEVLET BURSU ALAN ÖĞRENCİLERİN MEZUN OLDUĞU ORTAOKULDAN BURSLULUK EVRAKLARINI GETİRMELERİ GEREKMEKTEDİR.

Tem

Sayın Veliler;

Okulumuz hakkında bilgi almak isteyen velilerimiz için tanıtım programımız 11 TEMMUZ 2016 TARİHİNDEN İTİBAREN HAFTA İÇİ HERGÜN SABAH 11:00-12:00 ÖĞLENDEN SONRA 14:00 - 15:00 SAATLERİNDE YAPILACAKTIR.

Tem

2016 - 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇİN OKUL PANSİYON KONTENJANIMIZ SIFIR(0) OLARAK BELİRLENDİĞİ İÇİN YATILI OLARAK YENİ ÖĞRENCİ ALINMAYACAKTIR.

SON BAŞVURU TARİHİ 23.04.2016 OLARAK GÜNCELLENMİŞTİR

Mrt

23 MAYIS VE 25 MAYIS TARİHLERİNDE YAPILACAK TARİH VE COĞRAFYA SINAVLARININ YERLERİ DEĞİŞTİRİLMİŞTİR.

DİĞER SINAV GÜNLERİNDE DEĞİŞİKLİK YOKTUR.

Tarih: 20 Nisan 2016

Yer: Hamdi Saver Salonu

Saat: 20.00

Nis

SAYIN VELİMİZ  II. DÖNEM ÖĞRETMEN VELİ GÖRÜŞMESİ 17 NİSAN 2016 PAZAR GÜNÜ YAPILACAKTIR

SAAT:10:00- 11:00 SEMİNER KORAY VAROL  EĞİTİMCİ YAZAR (HAMDİ SAVER SALONU)

SAAT:11:15- 13:00 ÖĞRETMEN VELİ GÖRÜŞMESİ (SINIFLAR)

Mrt

Dinletimize sayılı günler kaldı. Çalışmalarımız son aşamada. Heyecan zirvede.  20 Nisan Çarşamba  akşamı  sizleri aramızda görmek istediğimizi tekrar  hatırlatmak istedik.
Kel Şiir Topluluğu

Şiir büyük zekâların rüyalarıdır.” diyor La Martine. Ülkemizin en saygın okullarından Kabataş Erkek Lisesi´nde “Dizelerin Senfonisi” adlı Türkçe ve Fransızca şiir dinletisi etkinliğini düzenlemekten heyecan ve gurur duyuyoruz. Her anı müzik ve şiirle dolu kelimelerin  sihirli dünyasına yapacağımız bu yolculukta sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Düzenleyen: KEL Şiir Topluluğu

Tarih: 20 Nisan 2016

Yer: Hamdi Saver Salonu

Saat: 20.00

Şbt

Öğrencilerimizin 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında okuyacakları dersleri seçme süreci 16.02.2016 Salı günü sona erecek.

Rehberlik servisimiz ve okul yönetiminin hazırlamış olduğu ders seçim klavuzu bütün öğrencileimize dağıtılmıştır.

Altta yer alan linkten başvuru dilekçemize ulaşabilirsiniz.

Sayın Velimiz;

Öğrencilerimizin dönem sonunda tekrardan yapılacak olan ortak sınava (Ortalama Yükseltme) katılmasını istiyorsanız ekte buluna dilekçeyi doldurarak okul müdürlüğümüze bildirmeniz gerekmektedir.

Ortak sınav takvimi aşağıda sunulmuştur.

2015 - 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KABATAŞ ERKEK LİSESİ ORTALAMA YÜKSELTME SINAV PROGRAMI

TARİH 9. SINIFLAR 10. SINIFLAR 11. SINIFLAR 12. SINIFLAR
12 OCAK SALI 2. DERS KİMYA KİMYA İLERİ KİMYA SEÇ. KİMYA
4. DERS MATEMATİK MATEMATİK İLERİ MATEMATİK SEÇ. MATEMATİK
6. DERS TÜRK EDB. TÜRK EDB. TÜRK EDB. TÜRK EDB.
13 OCAK ÇARŞAMBA 2. DERS SAĞLIK DEM. VE İNS. HAKLARI FELSEFE TRAFİK VE İLK YARDIM
4. DERS YABANCI DİL YABANCI DİL YABANCI DİL YABANI DİL
6. DERS DİN KÜLTÜRÜ DİN KÜLTÜRÜ DİN KÜLTÜRÜ DİN KÜLTÜRÜ
14 OCAK PERŞEMBE 2. DERS 2. YABANCI DİL 2. YABANCI DİL 2. YABANCI DİL 2. YABANCI DİL