T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BEŞİKTAŞ - Kabataş Erkek Lisesi

Okul Müdürlerimizin Devir Teslim Töreni ve Öğretmenlerimizden Hatıran Yeter Şarkısı

 

6 Eylül 2018 Perşembe günü Kabataş Erkek Lisemizin eski ve İstanbul Erkek Lisesi'nin yeni Müdürü Fatih Güldal hocamız, yeni Müdürümüz Selman Küçük'e devir teslim töreni vesilesiyle okulumuza geldi.

O gün öğretmenlerimizin hepsi de okuldaydı. Fatih Güldal hocamız öğretmenlere yönelik yaptığı duygusal konuşmada Kabataş'ta geçen güzel 3 yılından bahsederken zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı...Öğretmenlerimiz, eski ve yeni müdürümüz duygusal anlar yaşadı...

Yeni Müdürümüz Selman Küçük'te konuşmasında eski Müdürümüz Fatih Güldal'a Kabataş Erkek Lisemize hizmetlerinden dolayı takdir ve teşekkürlerini ifade ederek çiçek takdim etti.

 Bu konuşmanın akabinde de öğretmenlerimiz 3 yıl Kabataş Erkek Lisemize gece gündüz demeden canı gönülden fedakarca başarılı hizmetlerde bulunan Müdürümüz Fatih Güldal'ın hatırasına vefa duygusundan hareketle çok güzel bir şarkı söylediler.

 Ekteki linke tıkladığınızda dinleyeceğiniz ve tarihe not düşülmesi adına vefa duygusundan hareketle youtube kanalımıza yüklenen "Hatıran yeter" şarkısı Kabataş Erkek Lisesi'nin 2.katında bulunan çay ocağının önünde 6 Eylül 2018 Perşembe saat 15:00 gibi söylenmiştir.

 Fatih Güldal müdürümüzün, Kabataş Erkek Lisesi'nde öğrenci, öğretmen, veli ve herkese daima kapısı açıktı. Pozitif, güleryüzlü, çalışkan ve fedakar biri olarak İstanbul Erkek Lisesi'nde de çok başarılı hizmetlere imza atacağını inanıyoruz.

 Türkiye'nin önde gelen iki okulunda Müdürlük yapma imkanına kavuşan nadir kişilerden biri olan eski Müdürümüzün Kabataş Erkek Lisesi ve İstanbul Erkek Lisesi'nin öğrenci, öğretmen ve camialarını kapsayan ortak projelerini de bekliyoruz.

 Değerli Müdürümüz; sizi ve sizin Kabataş Erkek Lisemiz için yaptığınız başarılı hizmetleri daima hatırlayacağız...

 Yolunuz açık olsun...

Siz Kabataş'ı çok sevdiniz biz de sizi çok sevdik...

 Senden bir hatıra bana bu şarkı, 
Bir gün gitsen bile hatıran yeter, 
Unutmak mümkün mü böyle bir aşkı 
Bir gün gitsen bile hatıran yeter...

 Bir yanda yaşanan o güzel günler 
Bir yanda anılar bir yanda dünler 
Seni yaşatacak neler var neler 
Bir gün gitsen bile hatıran yeter...

10-09-201810-09-201810-09-201810-09-201810-09-201810-09-201810-09-2018

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 10.09.2018 - Güncelleme: 06.01.2022 11:14 - Görüntülenme: 4893
  Beğen | 6  kişi beğendi