Etiket Sonuçları: devir teslim

Ağu

Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne İlçe Müdürü olarak atanan Okul Müdürümüz Sn. Selman Küçük, görevini yeni Okul Müdürümüz Sn.Muharrem Bayrak'a teslim etti. Devir Teslim programı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Nesrin Kakırman, İlçe Şube Müdürlerimiz, Okul Yöneticilerimiz ve Öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Müdürlerimize yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Eyl

6 Eylül 2018 Perşembe günü Kabataş Erkek Lisemizin eski ve İstanbul Erkek Lisesi'nin yeni Müdürü Fatih Güldal hocamız, yeni Müdürümüz Selman Küçük'e devir teslim töreni vesilesiyle okulumuza geldi.

O gün öğretmenlerimizin hepsi de okuldaydı. Fatih Güldal hocamız öğretmenlere yönelik yaptığı duygusal konuşmada Kabataş'ta geçen güzel 3 yılından bahsederken zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı...Öğretmenlerimiz, eski ve yeni müdürümüz duygusal anlar yaşadı...