Geleneksel 12. Ömer Seyfettin Öykü Yarışması

Geleneksel 12. Ömer Seyfettin Öykü Yarışması'nın ödül töreni okulumuzda gerçekleştirildi.

Kabataş Erkek Lisesi olarak her yıl İstanbul liseleri arasında düzenlediğimiz ve bu yıl on ikincisini tertiplediğimiz Ömer Seyfettin Öykü Yarışması’nın bu yılki teması “Mektup” idi. Bu yıl yarışmaya gönderilen birbirinden değerli 39 öyküden jürimiz, iki tur şeklindeki ön elemede 10 öykü belirledi. Bu öykülerden 4’ü dereceye girdi. Diğer 6’sı ise “Dikkate Değer Öyküler” kategorisine girmiş oldu. Eserlerin her biri birbirinden güzel ve her biri gönüllerimizin birincisi, gençlerimizin hepsini sevgiyle kutluyoruz. Bizleri kırmayarak değerli vakitlerini ayıran Jüri üyelerimiz aynı zamanda 1990 yılı okulumuz mezunu Sayın Tarık TUFAN’a, öykü yazarı Sayın Hümeyra YABAR’a, okulumuz öğretmenlerinden ve yazar Sayın İbrahim VARELCİ’ye, yine okulumuz öğretmenlerinden şair ve öykü yazarı Sayın Emrah AYHAN’a,  jüride olduğu kadar organizasyonda da emek sahibi edebiyat öğretmenlerimiz Sayın Tuğyan Anıl PEHLİVAN ve Sayın Ayşe ERZEN’e yürekten teşekkür ediyoruz. Desteklerinden dolayı Gönen Belediyesine ve Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfına teşekkür ederiz.

Yarışma kitabını görmek için tıklayınız.

07-03-2024

Yayın: 07.03.2024 - Güncelleme: 07.03.2024 09:49 - Görüntülenme: 448