T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BEŞİKTAŞ - Kabataş Erkek Lisesi

Sn. Muharrem Bayrak, Yeni Okul Müdürümüz Olarak Görevine Başladı

Kabataş Erkek Lisesinin Çok Değerli Ailesi;

Kabataş Erkek Lisesi Müdürü olarak 20/08/2021 Cuma günü itibariyle okulumuzdaki görevime başlamış bulunuyorum.

Bizden önce bu görevi yürüten, bu kutlu ortamı güzelleştirerek bizlere devreden ve Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan çok kıymetli Müdürüm Sn. Selman Küçük'e gayretli ve hakşinas çalışmaları vesilesiyle teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle almış olduğum bu onurlu görevin hayırlı ve başarılı çalışmalara vesile olmasını diliyor; öğretmen arkadaşlarımla birlikte çalışarak, üreterek, karşılıklı uyum, sevgi ve saygı çerçevesinde ülkemize ve insanlığa yapılacak en büyük katkının bilimin ışığında, nitelikli eğitimle nitelikli nesiller yetiştirmek olduğuna içtenlikle inanan bir eğitimci olarak görevimizi yürüteceğimize olan inancımı paylaşmak isterim.

113 yıllık köklü bir geçmişin gururunu taşıyan Kabataş Erkek Lisesinin çok değerli ailesine sevgi ve saygılarımı sunuyor; bu onurlu görevin ifası için üretmeye ve ter dökmeye devam edecek olmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeki müstesna duygularımı ifade ederek sağlıklı huzurlu bir eğitim-öğretim yılı diliyorum.

Saygılarımla.

Muharrem BAYRAK

Okul Müdürü

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 22.08.2021 - Güncelleme: 03.01.2022 19:30 - Görüntülenme: 2051
  Beğen | 18  kişi beğendi

Etiketler :
müdür,