KEL Kariyer Günleri Başlıyor!

Okulumuzun en büyük ve önemli organizasyonlardan biri olan KEL Kariyer Günleri 1-2 Aralık 2022 tarihinde okulumuzda gerçekleştirilecektir. Öğrencilerimize, kariyer planlamasında yol göstermek, danışmanlık yapmak ve rehberlik etmek, gelecekte yapacakları meslekleri tanıma ve doğru meslek seçimi konusunda projeler üretmek, üniversitelerin ve bölümlerin tanıtımları için etkinlikler düzenlemek, tercih dönemlerinde tercih danışmanlığı hizmeti vermek amacıyla 1-2 Aralık 2022 tarihlerinde okulumuzda düzenlenecek olan "Kabataş Erkek Lisesi Kariyer Günleri" etkinliğinde alanında yetkin birçok isim öğrencilerimizle bir araya gelecek. Bunun yanı sıra birçok üniversite temsilcisini de yerleşkemizde ağırlayacağız. Detaylar aşağıdaki postlarda yer almaktadır. Sevgili Öğrencilerimiz, Kariyer Günlerinde yer alan programlara katılım için aşağıda yer alan öğrenci duyurusu formunu tıklayabilirsiniz. Katkılarından ötürü Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerimiz Sn. Ercan Ertekin'e ve  Sn. Sertaç Çelikçeken'e teşekkür ederiz.

KEL Kariyer Günlerinde Yer Alacak Üniversiteler:

1) Boğaziçi Üniversitesi

2) İstanbul Üniversitesi - Cerrahpaşa