KABATAŞ ERKEK LİSESİ MASA TENİSİ TURNUVASI

KABATAŞ ERKEK LİSESİ & KABATAŞ ERKEK LİSESİ EĞİTİM VAKFI

LİSELER ARASI MASA TENİSİ TURNUVASI

MÜSABAKA TALİMATNAMESİ

1.       Müsabakalara TAKIM  olarak katılım sağlanacaktır.

2.       Müsabakalar Bir set 11 sayı ve 5 maçlık sistem ile yapılacaktır, 3 seti alan sporcu galip gelecektir (Teknik toplantıya katılan takım sayısına göre değişiklik arz edebilir).

3.       Eğer skor 10-10 ise maç 12 ye uzar ve iki sayı farklı sonuçlanana kadar devam eder. Ayrıca 10-10 dan sonra oyuncular tek tek servis atmaya başlar.

4.       Sporcular her set bitiminde yer değiştirir.

5.       Her iki sayıda bir servis değişir.

6.       Oynanmadan hükmen galibiyet durumunda galip sporcu karşılaşmayı setlerde 11–0, maçı 3- 0 olarak kazanmış sayılır.

7.       Eğer bir sporcu maç başlama saatinden itibaren 15 dakika içerisinde çıkamaz ise müsabakada hükmen yenik sayılır.

8.       Sahada müsabaka boyunca ismi daha önceden bildirilen öğretmen veya antrenör bulundurulabilir. Bunun dışında herhangi bir yönetici sahada bulunamaz.

9.       Yarışmalara bir okuldan en fazla 5 sporcu(en fazla 5 erkek+en fazla 5 kız) katılabilir.

10.    Turnuva statüsü kayıt sayısına göre eleme veya lig usulü yapılacaktır11.  ITTF kuralları geçerlidir hakemler değişiklik yapmada tam yetkilidir.

11.    Sporcular raketlerini kendileri getirecektir sahada raket verilmeyecektir.

12.    Tüm yarışmacılar şort, tişört, forma, eşofman gibi kıyafetler giymek zorundadır pantolon, kot pantolon, gömlek, kazak, ceket, mont gibi kıyafetlerle maça çıkamazsınız ve elenirsiniz.

13.    Sporcuların müsabakalara katılmasında lisans şartı aranmaz ancak adına katıldıkları okulda öğrenim gördüklerini belgelemeri şarttır. Örnek olarak 5 sporcu ile katılan bir okul 5 öğrenci belgesi veya okul ve öğrenci ismi okunabilen sporcu resmi belirgin olan paso fotokopileri geçerlidir.

TURNUVA PROGRAMI

08.30   - AÇILIŞ; İKRAM(ÇAY, KAHVE)

09.45    - TEKNİK TOPLANTI

10.00    - MÜSABAKALARIN BAŞLANGICI