Euroscola '22

30 yılı aşkın bir süredir Euroscola, 27 Avrupa Birliği Üye Devletinden 16 ila 18 yaşları arasındaki binlerce öğrenciyi Strazburg'da bir gün geçirmek ve Avrupa Parlamentosu Üyesi olmak için ağırlamaktadır. Öğrenciler Avrupa Parlamentosunda bir gün geçirerek, yarı döngüdeki tartışmalar, meslektaşlarıyla müzakereler, oylama ve güncel Avrupa meselelerinde karar alma yoluyla AB karar alma süreçlerine katılırlar. Okulumuz 2019 yılında Euroscola programına Türkiye'den katılan ilk okul olmuştur. Bu sene pandemiden dolayı çevrimiçi yapılan programa yine Türkiye'den sadece okulumuz katılmıştır. Programa Müdür Yardımcımız Gülay Akgül ile matematik öğretmenimiz Ferdi Çeliker ve öğrencilerimiz İpek İnci Öge, Alper Osman Kuyucu, Ahmet Hatipoğlu, Can Çolak, Ayşenur Kuru, Mustafa Akman, Asmi Rozerin Çiçek katılmıştır.

Yayın: 23.05.2022 - Güncelleme: 23.05.2022 16:05 - Görüntülenme: 495

Etiketler :