Etiket Sonuçları: engelli

Ara

Okulumuz ve Beyazay Derneği ortak organizasyonu Engelleri Müzikle Aşalım Konseri Cemal Reşit Rey salonunda yapıldı. Konserde bizleri yalnız bırakmayan Beşiktaş Kaymakamımız Sayın Önder ARPACI´ya teşekkür ederiz. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Ara

Kabataş CIP Kulübü olarak Türkan Sabancı Görme Engelliler Okuluna düzenlediğimiz ziyaretimizde; gönüllü öğrencilerimiz, görme engelli öğrencilere katıldıkları deneme sınavında okuyucu ve kodlayıcı olarak görev aldılar.

Kabataş CIP Kulübü olarak, İstanbul Maratonu´na sayılı günler kala Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ile birlikte antrenmanımızı gerçekleştirdik.

Ekm

Okulumuz CIP Kulübünün Lösemili Çocuklar Vakfı projesi altında yaptığımız çalışmaları tanıtmak, dönem içerisindeki gönüllülük faaliyetlerimizin işleyişini anlatmak amacıyla LÖSEV´den Şerife Merkit, değerli sunumunu bizlerle paylaştı.

Ekm

CIP Kulübü olarak Tohum Otizm Vakfı´nı okulumuzda ağırladık. Otizm ve vakıf faaliyetleri ile alakalı sununun ardından gönüllü ekibimizle birlikte bu dönem beraber yürüteceğimiz projelerimiz hakkında planlamamız yapıldı.

Ekm

Bestbudies projesi kapsamında 2. eğitim Engellilik Konusuna Doğru Yaklaşım eğitimi proje koordinatörü Fidan Karaahmetoğlu tarafından verildi.

Ekm

Boşuna demiyoruz eğitim insanoğlunun kendini tanıması için en büyük araçtır. Egitim insanin kendine yaptiğı yolculuktur.Biz insanoğlu yetistiriyoruz.
Kabatasli gençler duyarlı farklı olsun , paylaşmanın sevginin erdemli olmanin guzelliginin herzaman farkinda olsunlar diyerek sadece akademik bir eğitim değil sosyal bir eğitimde vermeye calisiyoruz.
Her Kabatasli okulumuzdan mezun olurken topluma karşı sorumluluk sahibi ve duyarlı gençler olarak mezun olurlar.
Bu özellikleri kazanmalarindaki şifre bu okulda aldıkları eğitimde gizlidir. Ögrencilerimiz yasayarak deneyimleyerek ögrenirler.
Fotoğralara bakınca ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Kabatasli öğrencimizi ve ögretmenlerimizi kutluyorum. Her biriniz çok kıymetli ve özelsiniz.
Bu ve benzeri bir çok proje bu sene hepimizi bekliyor.
Beyazay derneği ile Görme engelli ogrencilerimiz ile ortak bir konser vereceğiz.
Çocuklar gülerse yüreklerimiz güler, gelecek güler ...