Beyazay Derneği İle Görme Engelli Ögrencilerimiz İle Ortak Bir Konser Vereceğiz

Boşuna demiyoruz eğitim insanoğlunun kendini tanıması için en büyük araçtır. Egitim insanin kendine yaptiğı yolculuktur.Biz insanoğlu yetistiriyoruz.
Kabatasli gençler duyarlı farklı olsun , paylaşmanın sevginin erdemli olmanin guzelliginin herzaman farkinda olsunlar diyerek sadece akademik bir eğitim değil sosyal bir eğitimde vermeye calisiyoruz.
Her Kabatasli okulumuzdan mezun olurken topluma karşı sorumluluk sahibi ve duyarlı gençler olarak mezun olurlar.
Bu özellikleri kazanmalarindaki şifre bu okulda aldıkları eğitimde gizlidir. Ögrencilerimiz yasayarak deneyimleyerek ögrenirler.
Fotoğralara bakınca ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Kabatasli öğrencimizi ve ögretmenlerimizi kutluyorum. Her biriniz çok kıymetli ve özelsiniz.
Bu ve benzeri bir çok proje bu sene hepimizi bekliyor.
Beyazay derneği ile Görme engelli ogrencilerimiz ile ortak bir konser vereceğiz.
Çocuklar gülerse yüreklerimiz güler, gelecek güler ...

22-10-201822-10-2018

Yayın: 22.10.2018 - Güncelleme: 06.01.2022 21:42 - Görüntülenme: 524