Dr. Muharrem BAYRAK - MÜDÜR - School Principal

İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul´da tamamladı. 2009 yılında Dumlupınar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi "Türk Dili ve Edebiyatı" bölümünden mezun oldu. 2010 yılında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde "Ortaöğretim Sosyal Alanlar Eğitimi" alanında tezsiz yüksek lisans yaptı. 2010-2011 yılları arasında ABD - New York LISMA Language Center´da ESL (English as a Second Language) eğitimi aldı. 2017 yılında İstanbul Arel Üniversitesinde "Türk Dili ve Edebiyatı" alanında tezli yüksek lisans yaptı. 2017 yılında Atatürk Üniversitesinde "Adalet" bölümünde önlisans eğitimini tamamladı. 2019 yılında Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünde "Eğitim Yönetimi ve Planlaması" bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamladı. 2021 yılında İstanbul Kültür Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü "Türk Dili ve Edebiyatı" bölümünde doktora eğitimini tamamladı. İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde "Türk Dili ve Edebiyatı" öğretmeni olarak göreve başladı. 2014-2015 yılları arasında Kara Kuvvetleri Lisan Okulu Komutanlığında ülkemize eğitim amaçlı olarak gelen misafir askeri personele Türk kültürünün sevdirilmesi ve onların gerçek bir Türk dostu olarak yetiştirilmesi amacıyla Yedek Subay Türkçe Öğretmeni olarak vatani görevini yerine getirdi. 2017 yılında Beşiktaş Anadolu Lisesinde Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 2018 yılında Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde "Özel Büro Temsilcisi" olarak görev yaptı. 2019 - 2021 tarihleri arasında Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Ortaöğretim Hizmetleri, Strateji Geliştirme Şubesi, Temel Eğitim Hizmetleri, Mesleki ve Teknik Eğitim Hizmetleri, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri, Hayat Boyu Öğrenme,  Personel Hizmetleri, Basın ve Halkla İlişkiler, Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme bölümlerinden sorumlu "Şube Müdürü" olarak görev yaptı. Beşiktaş Anadolu Lisesinde "Müdür" olarak görev yaptı. 20 Ağustos 2021 tarihinden itibaren okulumuzda "Müdür" olarak görev yapmaktadır.