Birimlerimiz

Nis

2022'de Millî Eğitim Bakanlığı koordinesinde, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), Türkiye Teknoloji Vakfı (TEKNOFEST), Türk Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) ve ACROME iş birliğinde düzenlenen Dünyanın en büyük robot yarışması olan Uluslararası MEB Robot Yarışmasında okulumuz İHA Kulübünün İnsansız Hava Aracı alanında şampiyon olmasından sonra yeni ve modern atölyesi okulumuza kazandırıldı.

Mrt

FRC Türkiye birinciliği derecesi bulunan Robotik Kulübümüzün atölyesini yeniledik. En modern donamımlara sahip olan kulübümüz yeni başarılar için çalışmalarını sürdürüyor.

Mrt

İngilizce, Almanca, Fransızca ve Edebiyat zümrelerimiz kendilerine ait odalarında çalışmalar yapabilmektedir.

Mrt

Okulumuz ile Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı arasında yapılan protokol kapsamında okulumuza ait ürünlerin satıldığı mekandır.

Mrt

Tam zamanlı Hemşiresi ve donanımı ile Revirimiz acil veya basit müdahale gerektiren durumlarda öğrencilerimize hizmet vermektedir.

Mrt

Kız ve erkek mescidlerimiz ibadet ihtiyacının karşılanabilieceği büyüklük ve imkânlara sahiptir.

Mrt

Bahçemizde bulunan, büyük ve yeterli imkanlara sahip olan kantinimiz yenilenmiş haliyle hizmet vermeye devam etmektedir.

Mrt

Temiz ve Beslenme Dostu yemekhanemiz Boğaza sıfır konumunda kaliteli yemek imkanı sunmaktadır.