Şbt

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Öğretim Üyesi Sn. Doç.Dr.Shurubu Kayhan, "Türk Kültüründe Nevruz" konusuyla 21 Mart 2022 Pazartesi saat: 13.00'da öğrencilerimizle bir araya gelecek. Katılım sağlamak isteyen öğrencilerimiz veli izin belgesini faaliyet öncesinde kulüp danışman öğretmenine teslim etmeleri gerekmektedir.

Ara

Üsküdar Erkek Yurdumuzda aşçı unvanıyla görev yapan personelimiz Sn. Yüksel Bozkurt'un muhterem babasının vefatını üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Ara

Dünya Sanat ve Bilim Akademisi'ne (WAAS) ülkemizden 8. bilim insanı olarak kabul alan Prof. Dr. Türker KILIÇ, 27.12.2021 tarihinde saat 20:00'de çevrim içi olarak veli ve öğrencilerimizle birlikte olacak.

Ara

Öğrenci ve öğretmenlere sunulan kaynakların çeşitliliği artırılarak hazırlanan destek paketlerinin üçüncüsü erişime açıldı. Kaynak destek paketinde bulunan 9, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencileri için çeşitli derslerden konu tekrarlarının ve soru çözümlerinin yer aldığı videolar aracılığı ile öğrenciler öğrenme ortamlarını çeşitlendirme, kendilerini değerlendirme ve tekrar imkânı bulacak.

Ara

Yarışma şartnamesine ulaşmak için tıklayınız

Okulumuz Satranç Kulübü organizasyonuyla 11-12 Aralık 2021 tarihlerinde Kabataş Erkek Lisesi 4. Liseler Arası Takım Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Turnuvada sporcular açık kategoride yarışacaktır. Turnuva kontenjanı 20 okul takımı ile sınırlıdır. 15 okul takımı online kayıt yöntemiyle alınacak olup, 5 takım ev sahibi ve davetli takımlardan oluşacaktır. Başvurular www.istanbul.tsf.org.tr adresinden online olarak yapılacaktır. Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı (KELEV) tarafından ilk 3'e giren takımlara sürpriz ödüller verilecektir. Turnuva hakkında detaylı bilgi için aşağıda linki bulunan turnuva yönergesini inceleyebilirsiniz.

Ekm

Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı (KELEV) Olağan Genel Kurulunda başkanlığa seçilen Sn. Ahmet ÇAĞLAR ve Yönetim Kurulunu tebrik eder, yeni görevlerinde başarılar dileriz.

2017-2019 ve 2019-2021 dönemleri boyunca Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı (KELEV) Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Sn. İlyas Tunaoğlu ve Yönetim Kurullarına değerli katkılarından ötürü şükranlarımızı sunarız.

Ara

09/12/2020 tarihinde yapılacak  DSD II sınavına girecek olan öğrencilerimiz 20 yaş altı için uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacaktır.

Ara

DSD Programı sınavı 09/12/2020 tarihinde yapılacaktır.