Sevgili öğrencimiz, aramıza hoş geldin.

Haz

2024-2025 IB Diploma Programı öğrenci seçme sonuçları belirlenmiştir.

Haz

Kıymetli aday öğrencilerimiz ve velilerimiz…

Kabataş Erkek Lisesi olarak tanıtım faaliyetlerimiz 24-28 Haziran tarihleri arasında her gün okulumuzda gerçekleştirilecektir.

Haz

2024-2025 IGCSE Programı yeterlilik sınavı sonuçlarının başarı sıralamasına göre ilk 20 öğrenci belirlenmiştir.

May

2023-2024 eğitim öğretim yılı 2. dönem 2. yazılı sınav takvimi MEB Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği, MEB Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği, MEB Yazılı ve Uygulamalı Sınavlar Yönergesi, MEB Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün ilgili genelgesi ile MEB Yazılı ve Uygulamalı Sınavlar Klavuzu hükümleri gereğince hazırlanmıştır.

Nis

Okulumuzda verilecek IGCSE programına girmek isteyen ve 9. Sınıfa geçecek olan öğrencilerimizin şartnameyi inceleyerek ekte bulunan dilekçeyi 17 Mayıs 2024 tarihine kadar kabatasigcse@gmail.com mail adresine göndermesi gerekmektedir.

Dilekçe veren öğrencilerimizin öncelikle 29 Mayıs 2024 tarihinde saat 09.00’da okulumuz tarafından yapılacak olan İngilizce Yeterlilik sınavına girmesi gerekmektedir.

Eyl

2024-2025 Eğitim öğretim yılı için Okul Aile Birliği Okul Servis Araçları Kiralama Komisyon Duyurusuna aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Şbt

2023-2024 eğitim öğretim yılı 2. dönem 1. yazılı sınav takvimi MEB Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği, MEB Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği, MEB Yazılı ve Uygulamalı Sınavlar Yönergesi, MEB Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün ilgili genelgesi ile MEB Yazılı ve Uygulamalı Sınavlar Klavuzu hükümleri gereğince hazırlanmıştır.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla Cumhuriyet değerlerine sahip çıkarak inancı, tarihi, kültürü, ailesi, milleti ve bütün insanlığa karşı görevlerini bilen bir gençliğin yetişmesine katkıda bulunmak amacıyla okulumuzda "Cumhuriyetin 100. Yılında Kabataş Erkek Lisesi" konulu resim, hikaye, şiir, spot, kompozisyon ve logo yarışmaları düzenlenecek.

Ekm

2023-2024 Eğitim öğretim yılı sosyal etkinlik çerçeve planımızı görüntülemek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda Hazırlık sınıfı veya 9. sınıfta okuyacak öğrencilerimizi belirlemek üzere “Yeterlilik Sınavı - Lise Hazırlık Atlama Sınavı” 15 Eylül 2023 Cuma günü yapılacaktır. Her iki dersten de en az 70 puan alan öğrenciler başarılı sayılarak 9. sınıfa devam edecektir. Lise Yeterlilik Sınavına (Hazırlık Atlama Sınavı) girmeyi tercih etmeyen öğrencilerimiz Hazırlık Sınıfına yerleştirileceklerdir. Sınav ile ilgili detaylı bilgi aşağıdaki gibidir.

Ağu

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında okulumuz pansiyonlarında yerleşmeye hak kazananların listesine ulaşmak için aşağıdaki linkte tıklayabilirsiniz.

Sevgili öğrencimiz, aramıza hoşgeldin.

Ümid ediyoruz ki Kabataş Erkek Lisesi mensubu olmaktan ömrün boyunca gurur duyacaksın. Şimdi yapman gereken bazı iş ve işlemler var. Bu formu doldurarak başlayabilirsin. Okulumuzun hazırlık sınıfına kayıt hakkı kazanan tüm öğrencilerimizin bu formu doldurmaları ve 22,23,24,25,28 Ağustos 2023 tarihleri içinde herhangi  bir gün için  randevu alarak aileleriyle randevu zamanında okulumuzda olmaları gerekmektedir. Randevu alıp okulumuza geldiğin gün okul kıyafetini temin edebilir, hazırlık sınıfında kullanılacak dil dersleri materyallerini temin edebilir, servis ve yemekhane başvurusu işlemlerini yapabilirsin. İstanbul dışından geliyor ve pansiyon başvurusu yapmak istiyorsan 22-25 Ağustos 2023 tarihleri arasında bir gün için randevu alıp önceden doldurduğun pansiyon başvuru evraklarını elden teslim edebilir veya evraklarını eksiksiz olarak - eksik ve hatalı evrakla başvuru kabul edilmeyecektir- en geç 25 Ağustos 2023 günü okulumuzda olacak şekilde posta veya maille (kabatasyatili@gmail.com) göndererek pansiyon başvurusu yapabilirsin.

Şbt