İSTANBUL / BEŞİKTAŞ - Kabataş Erkek Lisesi

Eyl

Hazırlık sınıfındaki öğrencilerimiz dünyanın hiçbir yerinde olmayan boğaz manzarasını seyrederken native speaker ve rehber öğretmenlerimiz eşliğinde İstanbul tarihi ile ilgili bilgilerini yenilediler.

Katkılarından ötürü Kabataş Erkek Liseliler Derneğine teşekkür ederiz.

Eyl

Öğrenci Pansiyonları ve Burslar Daire Başkanı Sn. Durmuş Can ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sn. Necati Yener okulumuzu ziyaret ederek, yatakhane binamızın restorasyon süreciyle ilgili incelemelerde bulundu.

Eyl

TEKNOFEST - İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'ne Müdürümüz Muharrem Bayrak ve Öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrencilerimizle katılım sağladık.

Eyl

Destekleme ve Yetiştirme Kursu (DYK) kapsamında düzenlenen TYT deneme sınavı öğrencilerimizin yoğun katılımlarıyla okulumuzda başarıyla gerçekleştirildi. Katkılarını sunan saygıdeger öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Öğrenci Pansiyonları ve Burslar Daire Başkanı Sn. Durmuş Can ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sn. Necati Yener, Üsküdar ve Kilyos'ta bulunan erkek öğrenci yurtlarımızı ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Eyl

Müdürümüz Sn. Muharrem Bayrak, 38. Balkan Matematik Bilim Olimpiyatlarında derece yaparak gümüş madalya almaya hak kazanan Öğrencimiz Şevket Onur Yılmaz'ı tebrik ederek, öğrencimize çeyrek altın ve plaket ödülünü takdim etti. Desteklerinden ötürü İstanbul Kabataş Erkek Liseliler Derneği Derneğine teşekkür ederiz.

Eyl

Müdürümüz Sn. Muharrem Bayrak ve Müdür Başyardımcımız Sn. Ayşe Bozdağ, İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Hanife Öztürk Akkartal ile bir araya geldi. Ziyarette başta bilim olmak üzere eğitim, kültür, sanat ve spor alanlarıyla ilgili işbirliği imkanları ele alındı.

Eyl

Müdürümüz Sn.Muharrem Bayrak ve Müdür Başyardımcımız Sn.Ayşe Bozdağ, inşaat süreci devam eden yurdumuzla ilgili ALBA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Yakup Delibalta, Yönetim Kurulu Üyesi Sn.İsa Ay ve Şantiye Şefi Sn.Özge Artan ile bir araya gelerek süreçle ilgili bilgi aldı.

Eyl

Kaymakamımız Sn. Önder Bakan, okulumuzu ziyaret ederek Müdürümüz Sn. Muharrem Bayrak'a yeni görevinde başarılar diledi. Öğretmen, öğrenci ve okul aile birliği üyelerimizle bir araya gelerek sohbet etti, yeni eğitim öğretim yılı münasebetiyle başarı dileklerini iletti.

Eyl

2021-2022 Eğitim Öğretim yılının ilk ders yılı çaldı. 2021-2022 Eğitim Öğretim yılına huzur ve güven içerisinde girmenin, öğrencilerimizi pırıl pırıl gözleri ve gülen yüzleri ile karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize sağlıklı bir eğitim yılı diliyoruz

2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılında uygulanacak zaman çizelgesi için Tıklayınız

Eyl

Kilyos Yurdumuz yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerimizin hizmetine hazır olarak misafirlerini bekliyor.

Emek ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.

Eyl

Öğretmen ve Velilerimize yönelik düzenlenen "Salgın Hastalık Sonrası Psikolojik Sağlamlığı Güçlendirmek ve Öğrencilerin Okula Uyumu" konulu seminer okulumuz Rehberlik servisinin desteğiyle Psikiyatrist Prof. Dr.Tamer Aker tarafından çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Ağu

Kabataş Erkek Lisesinin Çok Değerli Ailesi;

Kabataş Erkek Lisesi Müdürü olarak 20/08/2021 Cuma günü itibariyle okulumuzdaki görevime başlamış bulunuyorum.

Bizden önce bu görevi yürüten, bu kutlu ortamı güzelleştirerek bizlere devreden ve Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan çok kıymetli Müdürüm Sn. Selman Küçük'e gayretli ve hakşinas çalışmaları vesilesiyle teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle almış olduğum bu onurlu görevin hayırlı ve başarılı çalışmalara vesile olmasını diliyor; öğretmen arkadaşlarımla birlikte çalışarak, üreterek, karşılıklı uyum, sevgi ve saygı çerçevesinde ülkemize ve insanlığa yapılacak en büyük katkının bilimin ışığında, nitelikli eğitimle nitelikli nesiller yetiştirmek olduğuna içtenlikle inanan bir eğitimci olarak görevimizi yürüteceğimize olan inancımı paylaşmak isterim.

113 yıllık köklü bir geçmişin gururunu taşıyan Kabataş Erkek Lisesinin çok değerli ailesine sevgi ve saygılarımı sunuyor; bu onurlu görevin ifası için üretmeye ve ter dökmeye devam edecek olmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeki müstesna duygularımı ifade ederek sağlıklı huzurlu bir eğitim-öğretim yılı diliyorum.

Saygılarımla.

Muharrem BAYRAK

Okul Müdürü

Ağu

Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne İlçe Müdürü olarak atanan Okul Müdürümüz Sn. Selman Küçük, görevini yeni Okul Müdürümüz Sn.Muharrem Bayrak'a teslim etti. Devir Teslim programı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Nesrin Kakırman, İlçe Şube Müdürlerimiz, Okul Yöneticilerimiz ve Öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Müdürlerimize yeni görevlerinde başarılar dileriz.