Ara

Kabataş Erkek Lisesi öğrencileri, değerlerini unutmadıklarını bir kez daha gösterdiler.   Kabataşlı şairimiz Behçet Necatigil'i vefatının 41.yıldönümünde de unutmayarak ona olan vefalarını, hayatını ve şiirlerini dile getirdikleri bir video kaydı ile tekrar gösterdiler.

Ara

Kas

Başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, okulumuzda geçmiş yıllarda görev yapmış ve halen görev yapmakta olan öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk' ü anma günü etkinlikleri kapsamında çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Törene katılan tüm Kabataş paydaşlarına teşekkür ederiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ü ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz.

Kas

Okulumuz öğrencilerinin 10 Kasım Atatürk' ü anma günü kapsamında Görsel Sanatlar derslerinde hazırlamış oldukları çalışmaları sunarız.

Kas

Yüz yüze eğitimin üçüncü aşamasına başladığımız 02.11.2020 tarihinden önce okulumuzda ve erkek öğrenci yurdumuzda dezenfeksiyon işlemleri gerçekleştirildi.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İlçe Tebrikat Töreni, Kaymakamımız Sn. Önder Bakan, Belediye Bşk. Yrd. Sn. A. Rıza Yılmaz, İlçe Emniyet Müd. Sn. Ercan Çamırcı, Şube Müdürümüz İbrahim Aybek,Siyasi Partilerin Temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla Kabataş Erkek Lisesinde gerçekleştirildi.

Ekm

Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 97. yılı kutlu olsun. Diğer yıllarda olduğu gibi tüm öğrencilerimizin katılımını yüz yüze sağlayamasak da çevrimiçi olarak tüm Kabataş ailesiyle bayramımızı coşkuyla kutlayacağız. Tüm Kabataş ailesini 29 Ekim saat 11.00'de youtube kanalımıza bekliyoruz.

Ekm

Kabataş Erkek Lisesi hazırlık sınıflarının fanzin dergisi kelAYNAk, 2020-2021 öğretim yılında üçüncü nesil tarafından devralındı ve  8.sayısıyla yayın hayatına devam ediyor. İyi okumalar.