YOUTH IN EDUCATION BEFORE AND AFTER COVID19

Kuruculuğunu Kabataş Erkek Lisesi olarak yaptığımız  eTwinning projemiz "YOUTH IN EDUCATION BEFORE AND AFTER COVID19" 'COVİD 19 ÖNCESİ VE SONRASI EĞİTİMDE GENÇLİK' ile bu ay ki ortak ürün olan etkinliğin afiş çalışmasının ardından yabancı ortaklarımız ile zoom toplantısı gerçekleştirdik.Türkiye(kurucu) Romanya(kurucu) Portekiz(ortak),Hırvatistan(ortak) ülkeleri ögrencileri ile birlikte Dünya Sağlık Günü'nde küresel sorunumuz olan tüm dünyada yaşanan pandemi hastalığının eğitime verdiği zarar, değişen eğitim yöntemlerimiz ve sağlıkçıların yaşanacak hayatlarımız ile ilgili özverilerinin anlatıldığı verimli bir toplantı gerçeklestirildi.Toplantının sonunda okulumuz ögrencileri Mustafa Kemal Atatürk'ün sözleri ile toplantıyı kapatırken. Romanya kurucu ortağımız projemizde bulunan öğrencilerimizi tek tek tebrik etti. Kendi ve diğer ülkelerin öğrencileri ile birlikte sohpet ederken kullandıkları dilin akıcı olması bizleri şaşırttı. Sizleri tebrik ediyoruz dediler. Okulumuz ögrencilerinin kendilerini ifade ve konu hakkındaki arastırmaları dikkat çekerken diğer etkinliklerde de her fırsatta dilin dogru ve etkin kullanılmasını, ögrencilerin birbirleri ile iletişimlerinin olumlu olduğunu görmüş olduk. Danışman öğretmenleri Selin Miletli hocamıza ve farklı sınıflardan olan öğrencilerimize emekleri ve özverileri için teşekkür ederiz.

12-04-2021

Yayın: 12.04.2021 - Güncelleme: 03.01.2022 19:36 - Görüntülenme: 536