Nakil Yeterlilik Sınavı

Nakil Yeterlilik Sınavı  25 Eylül 2020 Cuma günü yapılacak,  sınav saat 09.30´da başlayacaktır.

Sınava girebilmek için nakil başvurusunun e-okul ya da e-devlet ortamında yapılmış olması gerekmektedir. Nakil başvurusu yapılmayan öğrenci sınava giremez.

Sınava girecek öğrencilerin 25 Eylül  2020 Cuma günü saat 09:00´da okulumuzda hazır bulunması gerekmektedir.

Sınav, ingilizce hazırlık sınıfı okumamış öğrenciler için yapılacaktır.

Önceki okulunda ingilizce hazırlık sınıfı okuyan ve başarılı olan öğrencilerin durumlarını gösterir belge/transkript ile okul idaremize başvurmaları gerekmektedir.

Nakil kabul işleminin kabul edildiği güne kadar belge ibraz etmeyen öğrencilerin nakil talebi reddedilir.

İngilizce sınavı yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalıdır. Ayrıca Hazırlık Türk Dili ve Edebiyatı sınavı da yapılır. .

Başka bir okulda hazırlık atlama sınavı ile üst sınıfa geçen ve nakil gelmek isteyen öğrenciler ancak okulumuz hazırlık atlama sınavında başarılı oldukları taktirde okulumuza kabul edilirler.

Öğrencilerin kimlik belgeleri ile kalem ve silgilerini yanlarında bulundurmalarını hatırlatır, başarılar dileriz.

Yayın: 24.09.2020 - Güncelleme: 02.11.2020 17:59 - Görüntülenme: 897