Nakil Yeterlilik Sınavı

• Nakil yeterlilik sınavı hazırlık sınıfı dışındaki ara sınıf öğrencileri için 18 Ağustos 2023 Cuma günü yapılacak,  sınav saat 10.00'da başlayacaktır.
  • Sınava girecek öğrencilerin 18 Ağustos 2023 Cuma günü saat 09.30'da okulumuzda hazır bulunması gerekmektedir.
  • Sınava girebilmek için nakil başvurusunun e-okul ya da e-devlet ortamında yapılmış olması gerekmektedir. Nakil sınavı, sistemde başvurusu olan öğrenciler için olup başvurusu bulunmayan öğrenci sınava giremez.
  • Sınav, ingilizce hazırlık sınıfı okumamış öğrenciler için yapılacaktır. Önceki okulunda ingilizce hazırlık sınıfı okuyan ve başarılı olan öğrencilerin durumlarını gösterir belge/transkript ile okul idaremize başvurmaları gerekmektedir.
  • İngilizce/Almanca sınavı yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalıdır. Ayrıca Hazırlık Türk Dili ve Edebiyatı sınavı da yapılır.
  • Başka bir okulda hazırlık atlama sınavı ile üst sınıfa geçen ve nakil gelmek isteyen öğrenciler ancak okulumuz hazırlık atlama sınavında başarılı oldukları taktirde okulumuza kabul edilirler.
  • Öğrencilerin kimlik belgeleri ile kalem ve silgilerini yanlarında bulundurmalarını hatırlatır, başarılar dileriz.
Yayın: 15.02.2023 - Güncelleme: 16.08.2023 11:29 - Görüntülenme: 1595