Kabataş Erkek Lisesi 4. Liseler Arası Takım Satranç Turnuvası

Okulumuz Satranç Kulübü organizasyonuyla 11-12 Aralık 2021 tarihlerinde Kabataş Erkek Lisesi 4. Liseler Arası Takım Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Turnuvada sporcular açık kategoride yarışacaktır. Turnuva kontenjanı 20 okul takımı ile sınırlıdır. 15 okul takımı online kayıt yöntemiyle alınacak olup, 5 takım ev sahibi ve davetli takımlardan oluşacaktır. Başvurular www.istanbul.tsf.org.tr adresinden online olarak yapılacaktır. Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı (KELEV) tarafından ilk 3'e giren takımlara sürpriz ödüller verilecektir. Turnuva hakkında detaylı bilgi için aşağıda linki bulunan turnuva yönergesini inceleyebilirsiniz.

Kabataş Erkek Lisesi 4. Liseler Arası Satranç Turnuvası Yönergesi için tıklayınız.

Yayın: 12.11.2021 - Güncelleme: 12.11.2021 23:26 - Görüntülenme: 461