T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BEŞİKTAŞ - Kabataş Erkek Lisesi

Hazırlık Sınıfı Kayıt İşlemleri

Sevgili öğrencimiz, aramıza hoşgeldin.

Ümid ediyoruz ki Kabataş Erkek Lisesi mensubu olmaktan ömrün boyunca gurur duyacaksın. Şimdi yapman gereken bazı iş ve işlemler var. Bu formu doldurarak başlayabilirsin. Okulumuzun hazırlık sınıfına kayıt hakkı kazanan tüm öğrencilerimizin bu formu doldurmaları ve 22,23,24,25,28 Ağustos 2023 tarihleri içinde herhangi  bir gün için  randevu alarak aileleriyle randevu zamanında okulumuzda olmaları gerekmektedir. Randevu alıp okulumuza geldiğin gün okul kıyafetini temin edebilir, hazırlık sınıfında kullanılacak dil dersleri materyallerini temin edebilir, servis ve yemekhane başvurusu işlemlerini yapabilirsin. İstanbul dışından geliyor ve pansiyon başvurusu yapmak istiyorsan 22-25 Ağustos 2023 tarihleri arasında bir gün için randevu alıp önceden doldurduğun pansiyon başvuru evraklarını elden teslim edebilir veya evraklarını eksiksiz olarak - eksik ve hatalı evrakla başvuru kabul edilmeyecektir- en geç 25 Ağustos 2023 günü okulumuzda olacak şekilde posta veya maille (kabatasyatili@gmail.com) göndererek pansiyon başvurusu yapabilirsin.

Kayıt için gerekli Belge ve İşlemler:

1) Kayıt formunu doldurmak. Kayıt formunu doldurmak için tıklayınız.

2) Randevu almak. Kayıt işlemleri randevusu almak için tıklayınız. (Açılan sayfada bilgilerinizi giriniz. Sonraki sayfaya geçip takvimden 22-28 Ağustos tarihlerine gelerek saat seçiniz. Sadece aktif saat dilimleri görüntülenmektedir. Randevu alındıkça dolu olan randevu saatleri pasif hale gelir. Bir öğrenci için birden fazla randevu alınması mümkün değildir.)

3) KVK Onay formunu doldurmak. İndirip doldurmak için tıklayınız.

4) Etik sözleşmesini doldurmak. Kayıt esnasında verilecektir.

5) Pansiyon başvurusu yapmak isteyen Erkek öğrencilerimiz okulumuza, kız öğrencilerimiz Beşiktaş Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne 22-25 Ağustos 2023 tarihleri arasında başvuru yapabilirler. İlgili belgeler ve işlemlerle ilgili olarak erkek öğrencilerimiz bu web sitesini, kız öğrencilerimiz ilgili okulun web sitesinin duyurularını takip etmeliler. Erkek öğrencilerimiz Pansiyon Yerleştirme Klavuzumuzu inceleyebilirler.

6) İstanbul'da oturan ve servis kullanacak öğrencilerimiz servis ön kayıt başvurusu için tıklayınız.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 21.07.2022 - Güncelleme: 31.07.2023 16:16 - Görüntülenme: 46866
  Beğen | 100  kişi beğendi