GELECEK TASARIM ATÖLYESİ

Okulumuz rehberlik servisinin organize ettiği "Gelecek Tasarım Atölyesi" bugün kariyer yolculuğu konusunda destek arayan 11 öğrencimiz ve aileleri ile açılışını ve ilk oturumunu gerçekleştirdi. Mesleki yönelim ve kendini tanıma sürecinde destek arayan öğrencilerimizden çalışmaya yoğun başvuru olmuş, ancak grup çalışmasının etkililiği için 11 öğrencimiz çalışmaya dahil edilmiştir. Okulumuz psikolojik danışmanı Elif Aksoy tarafından yürütülen grup çalışmasında velilerimiz ve öğrencilerimiz daha ilk çalışmadan duygularını paylaşmanın ve destek bulmanın rahatlamasını yaşayarak bugünkü çalışmayı sonlandırdılar. Toplamda 6 oturum sürecek çalışmanın 24 Şubatta son oturumu ve kapanış kutlaması düzenlenecektir.

Yayın: 11.02.2017 - Güncelleme: 09.01.2022 16:49 - Görüntülenme: 657

Etiketler :