Etiket Sonuçları: şenlik

May

Geleneksel Kabataş Erkek Lisesi 30. Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında Televizyoncu, Sunucu, Girişimci, Uluslararası Yapımcı ve İş İnsanı Sn. Acun Ilıcalı öğrencilerimizle bir araya geldi. Desteklerinden ötürü emekli öğretmenimiz Sn. Süheyla Öztığ'a teşekkür ederiz.

May

Kabataş Erkek Lisesi 30. Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında okulumuzda yüksek ip parkuru, tırmanma duvarı, zip line aktivitileri gerçekleştirildi. İstanbul Kanyon ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü Derneğine katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

May

Geleneksel Kabataş Erkek Lisesi Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Sn. Zafer Algöz öğrencilerimizle bir araya geldi. Katkılarından ötürü Kabataş Erkek Liseliler Derneğine teşekkür ederiz.