Etiket Sonuçları: üniversite

Ock

Müdürümüz Sn. Dr. Muharrem Bayrak, MEF Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Muhammed Şahin ile bir araya geldi. Ziyarette başta bilim olmak üzere eğitim, kültür, sanat ve spor alanlarıyla ilgili işbirliği imkanları ele alındı.

Ock

Şbt

Okulumuz robotik takımı Sabancı Üniversitesi´ne görüşmeye gitti. Bizi Collaboration Space´te ağırladılar, çeşitli konularda workshoplar yaptık. Sabancı Üniversitesinden Kemalettin Bey bize yaptıkları ilgili daha detaylı bilgi verip sorularımızı cevaplarken biz de kendilerine takımımızı, FIRST´ü ve FRC´yi tanıttık sorularını cevapladık. Bugün bizimle ilgilenen, vakit ayıran herkese çok teşekkür ediyoruz.

Şbt

12. Sınıflarımız Bahçeşehir Üniversitesi Tıp fakültesi işbirliğiyle ameliyathanede bir operasyonun başından sonuna tanıklık ettiler.

Şbt

Öğrencilerimiz yarıyıl tatilinde de Gebze Teknik Üniversitesi ile ortak kimya projeleri üzerinde çalışmalarına devam ettiler.

Kabataş Erkek Lisesi Siyaset Bilimi ve Hukuk kulübümüz Şehir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Coşkun Çakır makamlarında ziyaret edildi. Karşılıklı işbirliği ve ortak projeler konusunda görüşüldü.

Eyl

2018 Üniversite yerleştirme sonuçlarına göre öğrencilerimizin kazandığı üniversitelere ve yerleştirme istatistik bilgilerine aşağıda yer verilmiştir. On iki (+hazırlık) yıllık üstün gayret ve  çalışmanın sonucunda bu başarıya imza atan bütün öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Bu başarıda emeği geçen başta öğrencilerimizin anne ve babalarına, öğretmenlerimize ve bütün paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Tebrikler DÖNEM18´