Etiket Sonuçları: çevre

Şbt

Kabataş Erkek Lisesi Çevre kulübü olarak Greenpeace Saha Operasyonları sorumlusu Cansu Yılmaz´ı ağırladık.Kendilerine katıldıkları için çok teşekkür ederiz.

Ara

Kabataş Çevre Kulübü olarak Türkiye´nin en önemli çevre habercilerinden Sayın Güven İslamoğlu´nu okulumuzda ağırladık.

Ekm

Bugün Kel çevre kulübü Yönetim kuruluyla TEMA vakfına ziyarette bulunduk.Birlikte gerçekleştirebileceğimiz projeleri,etkinlikleri konuştuk.TEMA´ya bizi ağırladığı için teşekkür ederiz.

Ock

Kabataş Erkek Lisesi 10 ve 11. sınıf öğrencilerinden oluşan 18 kişilik ekibimiz, Büyükada Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü iş birliğiyle "Adalar Temizliği Projesi"nin ilk adımını attı.

11G sınıfı öğrencilerinden Ekin Cengiz, Zeynep Ege Küçük, Ozan Arslan ve edebiyat öğretmenimiz Keramettin Topkara'nın hazırladığı proje kapsamında ekibimiz; Adalar Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünden çevre mühendisi Sn. Sevgi Karacalı'dan eğitim almış, Büyükada ve çevresinin kirliliğine dair farkındalık kazanmışlardır.
Bu bilgilendirmeden sonra ekibimiz bir saatlik süren çevre temizliği etkinliği gerçekleştirmiştir.

Proje sayesinde çevre konusunda bilinçlenen öğrencilerimizi tebrik ediyor, bu duyarlılığın tüm gençlere yayılmasını umuyoruz.