Etiket Sonuçları: yurt dışı eğitim

Ara

Amerika Birleşik Devletleri'nin en saygın üniversitelerinden biri olan Yale Üniversitesinin Yale Young Global Burslu Programından (YYGS) kabul alan 11. Sınıf Öğrencimiz Onur Oğhan'ı tebrik ederiz.

Dünyanın dört bir yanından seçkin lise öğrencilerini bir araya getiren bir yaz akademik zenginleştirme ve liderlik programı olan YYGS'de öğrencimize başarılar dileriz.

Ara

Okulumuz öğrencisi Egemen Aray Yale Üniversitesi yaz kampından burslu olarak kabul aldı. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Yıl içine yaydığımız Kariyer ve Kişisel Gelişim Günleri kapsamında öğrencilerimizle alanının en önemli isimlerini bir araya getirmeye devam ediyoruz. Kariyer planlarının yalnızca 12. Sınıfa sıkışmasının büyük bir handikap olduğunu bilerek; 9,10,11 ve 12 sınıf öğrencilerimizden yurt dışında eğitim konusunda bilgilenmek isteyenlere yönelik çalışmamızı gerçekleştirdik. Kabataş Erkek Lisesi 1965 mezunlarından İstanbul Teknik Üniversitesi´nde emekli öğretim üyesi ve aynı zamanda uzun yıllar MIT (MASSACHUSETTS TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ) Türkiye Temsilciliğini yürüten Prof Dr Aydın Şalcı, Amerika ve Avrupa üniversitelerinin çeşitli imkanlarını, başvuru süreçlerini öğrencilerimize aktardı. Ayrıca yurt dışı programlar ve yurt dışında yaşamın püf noktaları gibi daha bir çok konuda da öğrencilerimizin soruları yanıt buldu.

Ekm

Turkcell Pazarlama Direktörü Ömer Barbaros Yiş uluslararası eğitim alanında eğitim alıp ülkelerinde başarılı isler çıkaran bireylerden biri olarak calistigi sektör ve yurtdisi egitimleri hakkında öğrencilerimizin sorularını cevaplandırdı.