Etiket Sonuçları: veli

Okul yönetimimiz ve sınıf öğretmenlerimiz "Veli Buluşmaları" kapsamında hazırlık sınıfı ve 9. sınıf velilerimizle okulumuzda bir araya gelerek pandemi şartlarının getirdiği duygu durumları, aile içi iletişim, öğrenci motivasyonu ile ilgili bilgi ve öneri paylaşımlarında bulundu. İlgilerinden ötürü velilerimize teşekkür ederiz.

2021- 2022 Eğitim öğretim yılının ilk veli toplantısını başarıyla çevrim içi olarak gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin; akademik, sosyal, sportif, kültürel vb. gelişiminlerinin görüşüldüğü öğretmen-veli buluşmalarımızda velilerimizin göstermiş olduğu yoğun ilgi ve etkin katılımla toplantılarımızı tamamladık. İlgilerinden dolayı tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Öğretmen ve Velilerimize yönelik düzenlenen "Salgın Hastalık Sonrası Psikolojik Sağlamlığı Güçlendirmek ve Öğrencilerin Okula Uyumu" konulu seminer okulumuz Rehberlik servisinin desteğiyle Psikiyatrist Prof. Dr.Tamer Aker tarafından çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.