Etiket Sonuçları: toplantı

Sayın Velimiz,

2021 – 2022 Öğretim yılının II. döneminde hedeflediğimiz başarıya ulaşmak için, geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin eğitim-öğretim durumları hakkında bilgi alışverişinde bulunmak Veli-Okul-Öğrenci birlikteliğini güçlendirmek amacıyla okulumuzda veli toplantısı düzenlenecektir.

Veli – Öğretmen işbirliğinde kaliteli eğitim anlayışını benimseyen ekibimizden desteklerini esirgemeyen siz değerli velilerimize teşekkürlerimizi sunar;

katılımlarınızı dileriz.

Saygılarımızla.

Şbt

"Cambridge IGCSE" veli bilgilendirme toplantımız Müdürümüz Sn.Dr.Muharrem Bayrak'ın başkanlığında Müdür Yardımcımız Sn. Gülay Akgül'ün koordinatörlüğünde Cambridge International Avrupa Bölge Müdürü Sn.Burcu Benderli ve Danışman Sn.Dr.Sıla Sagun'ın sunumuyla gerçekleştirildi.

Ara

IB Diploma Programı süreç değerlendirme toplantısı, Müdürümüz Sn. Dr. Muharrem Bayrak, Müdür Yardımcımız Sn.Gülay Akgül ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

"Destekleme ve Yetiştirme Kursu (DYK) Süreç Değerlendirme" toplantısı, Müdürümüz Sn. Dr. Muharrem Bayrak'ın başkanlığında öğretmenlerimizin katılımıyla çevrim içi olarak gerçekleştirildi. Katkılarından ötürü tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okul yönetimimiz ve sınıf öğretmenlerimiz "Veli Buluşmaları" kapsamında hazırlık sınıfı ve 9. sınıf velilerimizle okulumuzda bir araya gelerek pandemi şartlarının getirdiği duygu durumları, aile içi iletişim, öğrenci motivasyonu ile ilgili bilgi ve öneri paylaşımlarında bulundu. İlgilerinden ötürü velilerimize teşekkür ederiz.

2021- 2022 Eğitim öğretim yılının ilk veli toplantısını başarıyla çevrim içi olarak gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin; akademik, sosyal, sportif, kültürel vb. gelişiminlerinin görüşüldüğü öğretmen-veli buluşmalarımızda velilerimizin göstermiş olduğu yoğun ilgi ve etkin katılımla toplantılarımızı tamamladık. İlgilerinden dolayı tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Müdürümüz Sn.Muharrem Bayrak ve Müdür Başyardımcımız Sn.Ayşe Bozdağ, inşaat süreci devam eden yurdumuzla ilgili ALBA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Yakup Delibalta, Yönetim Kurulu Üyesi Sn.İsa Ay ve Şantiye Şefi Sn.Özge Artan ile bir araya gelerek süreçle ilgili bilgi aldı.

Şbt