Etiket Sonuçları: kilyos

Haz

Okul Müdürümüz Sn. Dr. Muharrem Bayrak, Müdür Başyardımcımız Sn. Ayşe Bozdağ ve Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Sn. Muhammet Aydın, Kilyos Erkek Öğrenci Yurdumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle bir araya geldi. 2021-2022 Eğitim öğretim yılı boyunca öğrencilerimizin yurt ihtiyaçlarının karşılanması konusundaki desteklerinden ötürü başta Sarıyer Belediye Başkanı Sayın Şükrü Koç'a ulaşım gibi önemli bir konudaki desteği ve emeği için Beşiktaş Belediye Başkanı Sayın Rıza Akpolat 'a, tüm bu süreç boyunca her konuda destek veren BJK - Kabataş Vakfı'na, Kabataş Erkek Liseliler Derneği'ne ve Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı'na teşekkür ederiz.

Ara

Müdürümüz Sn.Dr.Muharrem Bayrak, Müdür Başyardımcımız Sn.Ayşe Bozdağ, Müdür Yardımcımız Sn.İdris Tekin, Müdür Yardımcımız Sn.Gülay Akgül, Okul Aile Birliği Başkanımız Sn. Başak Arslantürk ve Muhasip Üyemiz Sn.Aylin Gülen Mutluel Sarıyer Kilyos Yurdumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle bir araya geldi.

Eyl

Kilyos Yurdumuz yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerimizin hizmetine hazır olarak misafirlerini bekliyor.

Emek ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.