Etiket Sonuçları: isbo

Haz

İstanbul Bilim Olimpiyatları (İSBO) Yarışmasında 5'i altın, 8'i gümüş, 3'ü bronz olmak üzere toplam 16 madalya alarak yarışmada madalya birincisi olduk. Öğrencilerimize madalyalarını İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Levent Yazıcı takdim etti. Öğrencilerimizi kutluyor, Danışman Öğretmenlerimiz; Matematik Öğretmenlerimiz Sn. Sedat Temel, Sn. Jale Kızıel, Biyoloji Öğretmeniz Sn. Ertuğrul Ali Yavuz, Fizik Öğretmenimiz Sn. Selçul Aycil  ve Kimya Öğretmenimiz Sn. Fahrettin Tanboğa'yı teşekkür ederiz.

Ock

TÜBİTAK ve İstanbul Bilim Olimpiyatlarında Matematik, Biyoloji, Fizik, Kimya ve Bilgisayar branşlarında ikinci aşamayı geçerek madalya almaya hak kazanan öğrencimizi tebrik ederiz. Bu başarıda emeği olan danışman öğretmenlerimize de ayrıca teşekkür ederiz.

Ock

Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfının destekleriyle gerçekleştirilen Dr. Merih Ergin Ödül Töreninde İstanbul Bilim Olimpiyatları Yarışmasında toplam 21 madalya alarak okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencilerimize ödülleri Kaymakamımız Sn.Önder Bakan, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Nesrin Kakırman, Okul Yönetimimiz, Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı Başkanı Sn. Ahmet Çağlar, KELEV Yönetim Kurulu Üyeleri, Okul Aile Birliğimiz ve Öğretmenlerimizin katılımıyla takdim edildi.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezinde düzenlenen törende İstanbul Bilim Olimpiyatları Yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri takdim edildi. Yarışmada 5'i altın, 6'sı gümüş ve 9'u bronz madalya olmak üzere toplam 20 madalya almaya hak kazanan öğrencilerimize ödülleri İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sn. Murat Altınöz, Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Nesrin Kakırman, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. İsmail Günday tarafından takdim edildi. Öğrencilerimizi bu önemli başarılarından ötürü tebrik eder; başarılı çalışmalarının devamını dileriz. Öğrencilerimizin yarışmalara hazırlanması sürecinde göstermiş oldukları özverili çalışmalarından ötürü öğretmenlerimize de ayrıca teşekkür ederiz.

Ara

Bilim Olimpiyatı; milli takımda yer almak ve ülkemizi ve okulumuzu uluslararası arenada temsil etmek öğrencilerimiz için büyük bir gurur ve gelenektir .

Her yıl ilk adim İSBO sinavlari ile atılır ve katılan yüzlerce, binlerce öğrenciden ilk 50' ye giren ikinci tur sınavlarına sonra da sınavlar ve seçmelerle adım adım milli takimin oluşumu sağlanır.

Okulumuzdan öğrencilerimiz önce milli takima seçildiler sonrasında milli takımla birlikte geçen yıllar içinde uluslarasi yarışmalarda Avrupa ve Dünya şampiyonlukları elde ettiler.

Okulumuzda her yıl bilim olimpiyat seçmeleri yapılıp, ciddi çalışmalar ve emek sonunda üst düzey başarılar elde edilir.

İlk tur sonuçları açıklandı.  Biyoloji' de 9 öğrencimiz, Bilgisayar' da 8 öğrencimiz, Fizik'te 4 öğrencimiz, Kimya' da 4 öğrencimiz, Matematik' te 8 öğrencimiz ilk 50 içinde yer aldılar.  Öğrencilerimizi ve onları yetiştiren öğretmenlerimizi kutluyoruz. Her alanda  4'er kişilik milli takımda mutlaka en az bir Kabataş Erkek Lisesi öğrencisi olacağına inancımız sonsuzdur.

Mrt

İstanbul bilim olimpiyatlarında dereceye giren öğrencilerimiz İl Milli Eğitim Müdürümüz Ömer Faruk Yelkenci´nin elinden madalyalarını aldılar.

Biyolojide

Eren Can EKŞİ, Başak FİLİZ  Altın Madalya