Etiket Sonuçları: hazırlık sınıfı

Sevgili öğrencimiz, aramıza hoşgeldin.

Ümid ediyoruz ki Kabataş Erkek Lisesi mensubu olmaktan ömrün boyunca gurur duyacaksın. Şimdi yapman gereken bazı iş ve işlemler var. Bu formu doldurarak başlayabilirsin. Okulumuzun hazırlık sınıfına kayıt hakkı kazanan tüm öğrencilerimizin bu formu doldurmaları ve 22,23,24,25,28 Ağustos 2023 tarihleri içinde herhangi  bir gün için  randevu alarak aileleriyle randevu zamanında okulumuzda olmaları gerekmektedir. Randevu alıp okulumuza geldiğin gün okul kıyafetini temin edebilir, hazırlık sınıfında kullanılacak dil dersleri materyallerini temin edebilir, servis ve yemekhane başvurusu işlemlerini yapabilirsin. İstanbul dışından geliyor ve pansiyon başvurusu yapmak istiyorsan 22-25 Ağustos 2023 tarihleri arasında bir gün için randevu alıp önceden doldurduğun pansiyon başvuru evraklarını elden teslim edebilir veya evraklarını eksiksiz olarak - eksik ve hatalı evrakla başvuru kabul edilmeyecektir- en geç 25 Ağustos 2023 günü okulumuzda olacak şekilde posta veya maille (kabatasyatili@gmail.com) göndererek pansiyon başvurusu yapabilirsin.