Etiket Sonuçları: girişimcilik

May

Girişimcilik Kulübümüz tarafından düzenlenen InnoVision Camp'22 öğrencilerin geniş katılımıyla okulumuzda gerçekleştirildi. Katkılarından ötürü Danışman Öğretmenlerimiz Sn. Jale Kızılel ve Sn. Fikret Ünal'a teşekkür ederiz. Organizasyonda emeği geçen tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Nis

Kel Girişimcilik olarak Eskişehir Atayurt Kolejinin düzenlediği Atayurt Genç Girişimcilik Zirvesi´19 etkinliğine katılım gösterdik.

Nis

Okulumuzda Girişimcilikte ekibin ve takım çalışmasının önemini vurgulayan Bahçeşehir Üniversitesi, Vodafone, Toyota gibi firmalardan konuşmacılar ağırladığımız 20 farklı okuldan katılımcımızın olduğu CoOperate etkinliğine imza attık. Etkinlik boyunca Nescafe, Lokmacı Emin, Polonez, Çorba Konağı gibi firmaların sponsorluklarını ve desteklerini arkamıza alırken 3D tasarım, dijital pazarlama, Microsoft Office, Websitesi Tasarlama, Ürün geliştirme başlıkları altında 5 farklı workshop'u eş zamanlı olarak gerçekleştirerek büyük bir organizasyonu daha arkamızda bıraktık.

Mrt

Koç Üniversitesi'nin düzenlemiş olduğu Zero To One 19' etkinliğinde GENESİS olarak yılın ilk standını açtık. Prototipimiz tüm katılımcılar tarafından beklediğimizin çok üstünde ilgi gördü ve katılımcılara verilen para kartları ile tam olarak 105 milyon lira yatırım toplayarak Startup'lar arasında birinci olduk. 500 kişiye şirketimizin sunumunu yapıp bize destek olmak isteyen yeni kişilerle bağlantı kurduk. Bu güzel başlangıç hepimize motivasyon kaynağı oldu. Bize gün boyu destek olan ve yardım eden Kabataş mezunlarımıza ayrıca teşekkür ederiz.

Şbt

Kabataş Erkek ve Vefa Girişimcilik işbirliğiyle Kabataş Erkek Lisesi´nde gerçekleştirdiğimiz Co-Discovery Etkinliğine katılım gösteren herkese çok teşekkür ederiz.Mentor konuşmaları,sunumlar ve atölyelerle geçen güzel bir gündü.

Şbt

Kel Girişimcilik olarak bugün Danone Türkiye ofisindeydik.Akmina Case´inde birinci olan ekibimizi en güzel şekilde ağırladıkları ve tecrübelerini aktardıkları için çok teşekkür ederiz.

Ara

İkinci genesis genç başarı şirket toplantımızı gerçekleştirdik. Ürün fikirlerinin tartışıldığı, misyon ve vizyonumuzun belirlendiği, kavram haritamızın çıkarıldığı verimli bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantımızı birer çay eşliğinde sonlandırdık.

Ekm

20-21 Ekim´de gerçekleştirilen Sac Business Conference´da Kel Girişimcilik olarak bir ekibimiz birinci,iki ekibimiz ikinci,bir ekibimiz de üçüncü olarak etkinliği tamamladı.Katılan tüm ogrencilerimize üstün çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Ekm

Kabataş erkek lisesi girişimcilik kulübü olarak bu sene ikincisini gerçekleştirmeyi düşündüğümüz InnoVisionCamp´19 için hazırlıklara başladık ve finans,içerik,tanıtım ekiplerine ayrılarak çalışmalara başladık.