Etiket Sonuçları: bisiklet

May

Kabataş Erkek Lisesi Bisiklet Takımı Türkiye Şampiyonasına katıldı. Şampiyonaya katılan öğrencilerimiz Berat Çabuk, Melih Erdoğan, Emir Berat Cömert ´i tebrik ederiz.

Ock

Kabataş Erkek Lisesi Bisiklet Kulübü, geçtiğimiz ay düzenlediği Kadıköy-Pendik sürüşünün ardından bu ay da Ortaköy-Rumeli Kavağı sürüşünü gerçekleştirdi. Yaklaşık 60 km´lik sürüş boyunca kulüp üyelerinin kondüsyonu ölçüldü.

Şu ana kadar okul içinde seçmeler ve çeşitli çalışmalar, bisiklet bakım ve tamiri, beslenme semineri gibi etkinlikler yürüten kulüp, antrenör eşliğinde çalışmalar için takımını netleştirmeye başladı. Kulüp içinden seçilen takım, ikinci dönemden itibaren sıkı antrenmanlarla yarışlara hazırlanmaya başlayacak.

Şbt

Kabataş Erkek Lisesi Bisiklet takımı Dünya Bisiklet Birliği takviminde 2.2 kategoride yer alan Antalya Akra Grand Fondo Bisiklet yarışında 70 km lik

parkurda padal çevirdi. Öğrencimiz Berat Çabuk 3. olarak büyük bir başarı gösterdi. Takım arkadaşı öğrencimiz Ozan Yiğit Tabaş´da 10. oldu.

Ekm

Bisikletliler Derneğinin 15 Ekim'de Dünya Kalp Günü bisiklet turuna okul bisiklet kulübümüz ve gönüllü öğrenciler öğretmenimiz Sedat TEMEL´İN organizasyonu ile katıldı. Türk Kalp Vakfı, Kalp ve beyin sağlığı koruma derneği ve Kadıköy Belediyesi işbirliğince yapılacak olan bisiklet turu Kalamış Parkı'ndan başlayacak ve Caddebostan, Sahil yolu, Bağdat Caddesi boyunca devam edecek.