Etiket Sonuçları: açılış

Eyl

2021-2022 Eğitim Öğretim yılının ilk ders yılı çaldı. 2021-2022 Eğitim Öğretim yılına huzur ve güven içerisinde girmenin, öğrencilerimizi pırıl pırıl gözleri ve gülen yüzleri ile karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize sağlıklı bir eğitim yılı diliyoruz

2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılında uygulanacak zaman çizelgesi için Tıklayınız

Eyl

Yeni eğitim ve öğretim yılının açılışı nedeniyle okulumuzda tören düzenlendi.

Eyl

2018- 2019 Eğitim Öğretim Yılı ve Kabataş Erkek Lisesi Galip (Baba) Vardar Kültür Merkezi açılışına Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk'un yanı sıra Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Vali Vasip Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti İl Başkanı Bayram Şenocak, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı, Vakıf, Dernek ve Okul Aile Birliği Başkanlarımız, öğretmenlerimiz ile öğrencilerimiz katıldı. Bakanımız Ziya Selçuk ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, özellikle  öğretmen ve öğrencilere seslendikleri konuşmalarında eğitime verdikleri önem ve özeni vurguladılar.

Eyl

Kabataş Erkek Lisesi Camiası 111. defa yeni bir eğitim öğretim yılına merhaba dedi.

Kabataşlı öğrenci, öğretmen,veli, dernek,vakıf,aile birliği başkanlarımız  İstanbul Boğazına bakan bahçemizde yeni eğitim öğretim yılını karşılamak için toplandılar.

Tören Atatürk Anıtına çelenk sunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Daha sonra kürsüye gelen okul müdürümüz Selman KÜÇÜK öğrencilerimize hitap ederek Kabataşın üç tarafının duvar yani disiplin olduğunu bir tarafının ise deniz yani özgürlük olduğunu ifade etti. 111. yılımızda hedefimizin el ele büyük başarılara ulaşmak olduğunu vurguladı.

Kabataş Eğitim Vakfı başkanı İlyas TUNAOĞLU, Kabataşlılar dernek başkanı Anıl CANSIZOĞLU ve Okul Aile Birliği başkanı Meryem ÖZTEMİR de kürsüye gelerek öğretmen ve öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar dilediler.

Okul öğrenci başkanı Yankı YÜKSEL,  dönem 18 üçüncüsü Buğra GÜNEYSU da arkadaşlarına hitap ederek Kabataşlılığın kardeşlik sevgi ve fedakarlık olduğunu ifade ettiler.

Dönemin ilk dersi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Sema ÇİMEN tarafından verildi.